Haberler

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ile yeniden izleyici karşısına çıkacak

Güncelleme:

Erdal Beşikçioğlu, en son 2010 yılında Kurtlar Vadisi Filistin'de bir araya geldiği Nur Fettahoğlu ile yeniden aynı seti paylaşacak. Sevilen ikili, yakın zamanda yeni bir dizi projesiyle ekrana gelecek.

Erdal Beşikçioğlu, 2010 yılında Kurtlar Vadisi Filistin filmi ile aynı seti paylaştığı güzel oyuncu Nur Fettahoğlu ile yeniden bir araya geliyor. O3 Medya tarafından çekileceği öğrenilen dizide rol alacak ikiliye, Tuvana Türkay ile Can Nergis de eşlik edecek. Şu sıralar cast çalışmaları devam eden yapımın, hazırlık aşaması tamamlandıktan sonra önümüzdeki aylarda çekileceği öğrenildi.

ROLÜ NETLİK KAZANMADI

Şu sıralar Elit İşcan ile birlikte yerli içerik platformu Gain'de yayınlanması planlanan 7 bölümlük Hamlet isimli dizi için çalışan Erdal Beşikçioğlu'nun yeni projesinde hangi rolü canlandıracağı ise bilinmiyor.

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ile yeniden izleyici karşısına çıkacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erdal Beşikçioğlu Nur Fettahoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Rüknettin dede:

Kim bu ki la

4
6
yanıtYanıtla
ZİYAAAAAAAA:

sana ne la moloz yığını sen aç karnını doyur he mal

yanıt0
yanıt1
Fatma:

Çok sevindim..Dizi seyretmem ama Behzat olursa izlenir.. sabırsızlıkla bekliyorum.

6
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ben dizi falan izlemiyorum ancak Erdal Besikcioglu durusuyla karekteriyle sanatiyla cok begendim bir sahsiyetir..

2
3
yanıtYanıtla
Zeynep:

Hello dörtyollu can ekşi varmı

yanıt1
yanıt0
Elvis:

Nur fettahoğlu ekrana yakışmıyor itici bir kadın

1
4
yanıtYanıtla
Presley:

Sanane dingil

yanıt1
yanıt0
Sibel:

Aşkı memnu dizisindeki gibi bir rol yani iyi kişi rolü oynarsa gayette yakışıyor ama diğer rollerde bence de pek olmuyor yani sorun büründüğü rol yorum yaparken dikkat edelim insanların ekmeği bu

yanıt1
yanıt0
sakaryalı hayri:

Boş işler.

3
1
yanıtYanıtla
cahit:

bizede hayırlı olsun demek düşer amirime. . . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title