Haberler

Erciyes'te Turizmcilerin Yüzü Gülüyor

Son Günlerde Ki Yoğun Kar Yağışıyla Birlikte Sevinen Kayak Severler, Sömestr Tatilini de Fırsat Bilerek Erciyes'e Akın Etti. Yoğun Kalabalık Olan Erciyes Kayak Merkezi'nde Turizmcilerin de Yüzü Gülüyor.

Son günlerde ki yoğun kar yağışıyla birlikte sevinen kayak severler, sömestr tatilini de fırsat bilerek Erciyes’e akın etti. Yoğun kalabalık olan Erciyes kayak merkezi’nde turizmcilerin de yüzü gülüyor.

Son derece güzel görüntülere ev sahipliği yapan Erciyes, yoğun kar ile sezonun uzun olacağının müjdesini şimdiden veriyor. Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral’da yaptığı açıklamada, “Erciyes tarihi güzel günlerini yaşamaktadır. Hafta içi yolların kapalı olduğu yönünde basında yer alan haberler doğrultusunda halkımız Erciyes’e çıkmak istemiyor. Ama yollarımız güzel bir şekilde açık ve temizdir. Hafta sonu kayak severleri Erciyes’e bekliyoruz” diye belirtti.

Öte yandan son günlerde yağan karla birlikte Erciyes kayak merkezinde kar kalınlığının 1,5 metreyi geçtiği bildirildi.

(SE-SE-Y)

02.02.2008 16:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title