Haberler

Erçelebi'den İşitme Engellilere Destek Sözü

Denizli İşitme Engelliler Derneği'ni Ziyaret Eden Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, Yalnızca Engellilerin Çalışabileceği Bir Tekstil Atölyesi Sözü Verdi.

Denizli İşitme Engelliler Derneği'ni ziyaret eden Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, yalnızca engellilerin çalışabileceği bir tekstil atölyesi sözü verdi.

DSP Milletvekili Hasan Erçelebi., İşitme Engeliler Derneği Denizli Şubesi'ne ziyaret etti. Dernek Başkanı İbrahim Çelebioğlu ile görüşen ve sorunları hakkında bilgi alan Erçelebi, işitme engelli vatandaşların çalışabileceği bir tekstil atölyesinin kurularak engellilere istihdam sağlanabileceğini söyledi. Engelli vatandaşların daha dikkatli ve özverili çalıştığını belirten Erçelebi, "Vatandaşlarımıza sürekli gelir sağlayabilecek iş olanakları sunmalıyız. Yalnızca işitme değil, diğer engellilerin çalışabileceği bir tekstil atölyesi kurulabilir. Atölyenin kurulması konusunda gerekli çalışma ve desteği vermeye hazırım" dedi. Bu konuda Denizli Sanayi Odası'ndan da destek alınabileceğini kaydeden Hasan Erçelebi, bunun başarılması halinde iyi bir istihdam kapısı oluşturulabileceğini söyledi.

İşitme Engelliler Derneği Denizli Şube Başkanı İbrahim Çelebioğlu, başta İş-Kur olmak üzere, bir çok kurumun desteği ile Sanayi Makinesi Operatörü Yetiştirme Kursu açmak için bir yıldan beri mücadele ettiklerini ancak bu projenin kabul görmediğini belirterek, bu konuda DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi'den destek istedi. Çelebioğlu , "Denizli dışındaki tüm illerin projeleri kabul edildi. İşitme engelliler için iş kapısını aralayacak ve bizim için çok önemli olan projemizin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz" dedi.

(AV-SÇ-Y)

22.09.2007 15:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title