Haberler

Erbaa'da Köylere Yangın Söndürme Tankeri

Tokat'ın Erbaa ilçesinde orman yangınlarına erken müdahale amacı ile 13 köye çok amaçlı yangın söndürme tankeri verildi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde orman yangınlarına erken müdahale amacı ile 13 köye çok amaçlı yangın söndürme tankeri verildi.

Erbaa Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından küçük sanayi sitesinde bir işletmeye yaptırılan ve ilk etapta 13 köye dağıtılan çok amaçlı yangın söndürme tankeri ilk etapta nüfusu en kalabalık olan köy muhtarlarına teslim edildi.

Dağıtım törenine Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, İlçe Özel İdare Müdürü Turgay Kaya, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, AK Parti İlçe Başkanı Mikail Altıntaş, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Demir, çok amaçlı yangın söndürme tankerlerinin yapımı tamamlandıkça diğer köylere de teslim edileceğini söyledi.

Demir, "İlçe merkezimize bağlı dağınık köylerimiz bulunmakta, bu köylerimize itfaiye araçlarının gitmesi zaman alıyor olası orman ve ev yangınlarında anında müdahale etmek için ilk etapta 13 köyümüze çok amaçlı yangın söndürme tankerlerini veriyoruz, hayırlı olsun." dedi.

2,5 ton su kapasiteli ve basınçlı su atabilen tankerler, yangın söndürme, yol temizleme, sulama ve çevre temizliğinde kullanılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Abdulkadir Demir Tokat Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title