Haberler

    Engincan Ural'ın fotoğraf tutkusu

    Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, küçük yaşlarda merak sardığı fotoğrafçılığa, eğitim hayatının dışında aldığı kurslarla devam ediyor.

    Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, küçük yaşlarda merak sardığı fotoğrafçılığa, eğitim hayatının dışında aldığı kurslarla devam ediyor. İlk olarak 'çek at' fotoğraf makineleriyle tanışan ve ailesini fotoğraflayan Ural, fotoğrafçılığı kişisel yolculuğunda önemli bir durak olarak tanımlıyor:

    "Hayatımın her döneminde bir kameram oldu. Gezdiğim yerlerde makinemi elimden hiç düşürmedim. Fotoğrafçılık kurslarına katılarak gelişimimi tamamlamaya çalıştım. Varmak istediğim yeri şu an için bilmiyorum, sadece bunun keyfini yaşıyorum. Dünyayı dolaşmayı ve fotoğraflamayı seviyorum. Ama İstanbul bir başka... İstanbul tarihi ve özel bir ruha sahip."

    YARIŞMAYA KATILDI

    Engincan Ural, her sanatçının bakış açısından ve tarzından bir şeyler öğrenmeye çalıştığını söylüyor: " Ara Güler'e çok büyük saygım var. Ara Güler, İstanbul'un eski fotoğraflarını, o yıllarda yaşayan insanları bugünün bakış açısıyla yaşattı bizlere. 'Ara Güler'in İzinde İstanbul'da Değişim' temalı fotoğraf yarışmasına katıldım. Beni heyecanlandıran bir proje oldu ve kendimi denemek istedim."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Sibel Can Ara Güler İstanbul Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title