Haberler

En Eğlenceli Hikayeler Ipad Mini Kazandırıyor

Güncelleme:

Türkiye'nin en eğlenceli anne ve kızı arasında yer alan Ayşe Arman ve kızı Alya, sıra dışı bir yarışmada jüri üyeliği yapıyor.

Türkiye'nin en eğlenceli anne ve kızı, en eğlenceli afacanlık hikayelerini seçecek


Cheetos'un "En Eğlenceli Fikirler" yarışmasına katılan çocuklar, akıl dolu eğlenceli afacanlık fikirlerini www.cheetos.com.tr internet sitesinden paylaşacaklar. Ön elemeden geçen hikayeler usta çizerlerin elinde bir çizgi hikayeye dönüşecek ve bu hikayeler arasından Ayşe Arman ve kızı Alya tarafından her haftanın birincileri seçilecek.

Türkiye'de çocukların en sevdiği atıştırmalık markalarından biri olan Cheetos, akıl dolu afacanlıkları, eğlenceli bir projeye dönüştürdü. Çocukların ilgi çekici ve eğlenceli fikirleri ile katılacağı "En Eğlenceli Fikirler" yarışmasında jüri üyeliğini ise Türkiye'nin en eğlenceli anne kızı Ayşe Arman ve kızı Alya yapıyor.

'Cheetos Eğlence Üssü' projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışma, www.cheetos.com.tr adresinde 'Eğlence Üssü' olarak tasarlanan özel mikrosite üzerinden gerçekleştirilecek.

En eğlenceli hikayeler Ipad Mini kazandırıyor…

Yarışma kapsamında çocuklar öncelikle kendi eğlenceli hikayelerini yazacaklar. Ardından gelen fikir veya hikayeler arasından ilgi çekici olan 50 tanesi, her hafta uzman illüstratörler tarafından çizgi hikayeler haline getirilecek. Altı hafta sürecek yarışma boyunca, her hafta çizilip paylaşılan fikirlerden en yaratıcı olanı Ayşe Arman ve kızı Alya tarafından seçilecek. Her hafta kazanan bir çocuk isme özel kişiselleştirilmiş iPad Mini kazanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Arman Cheetos Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title