Haberler

Emre Mor'un Menajeri Muzzi Özcan, Emre'yi Uyuşturucu Maddeye Alıştırmış

Güncelleme:

Emre Mor'un geçtiğimiz gün yollarını ayırdığı Muzzi Özcan'ın, genç futbolcuyu "snus" adı verilen uyuşturucu maddeye alıştırdığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe ve Milan'ın transfer gündeminde olan Emre Mor, önceki gün menajeri Muzzi Özcan ile ani bir kararla yollarını ayırınca, şok gerçekler ortaya çıktı. Özcan'ın Emre'ye "snus" adı verilen tütün - tuz ve bazı karışımlardan oluşan maddeye alıştırdığı iddia edildi.

Akşam gazetesinin haberi, şu şekilde:

"20 yaşındaki oyuncunun annesi Güzela Hanım'ın da bu ayrılıkta etkili olduğu iddiası üzerine, iki tarafı da tanıyan aile dostlarından biriyle iletişime geçtik. İsmi bizde saklı olan ve kamuoyunca tanınan bu kişinin anlattıkları, şok etkisi yaratacak şeylerdi. İşte o ismin yaptığı tüyler ürperten açıklamalar:

ÇALHANOĞLU İDMANA ÇIKAMAMIŞ

"Muzzi Özcan menajerliğini yaptığı pek çok sporcuyu 'snus' isimli bir madde kullanmaya teşvik ediyor. Emre Mor da bu maddeyi kullananlardan biriydi ve bağımlı hale gelmişti. Snus krizine girdiği zaman mutlaka kullanma ihtiyacı duyuyordu. İlk başlarda sporculara stresli durumlarla başa çıkmak için önerdiği bu madde, bağımlılık yaptığında onların hayatını karartıyor. Hatta bir keresinde Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu'na da denetmişler, çocuk idmana çıkamamış. Bu tür olaylar burada hep konuşuluyor.

KULLANAN KENDİSİNİ KAYBEDİYOR!

Bu çocukların kurtulması için bu bilgileri açıklamak zorunda olduğumu hissettim. Gerekirse bu konuda size her türlü bilgi ve belgeyi de verebilirim. Ben defalarca kendisini uyardım. Hatta Afganistanlı ortağı var Bariz, o da bunu yapmaması konusunda defalarca uyardı ama vazgeçmedi. Kullananları salaklaştırıyor, uyuşturuyor. Beynini bitiriyor. Kafayı kaldıramıyorlar, konuşmaktan bile aciz hale geliyorlar. Bir soru sorsan cevap alamıyorsun. "

TAYLAND'DAN ALMANYA'YA GELİYOR

Muzzi Özcan'ın yakın tanıdığı flaş iddialarına devam ederken sözlerini şöyle tamamladı: "Muzzi kendisi de bağımlı. Öyle ki tatil için gittiği Tayland'dan bu maddeyi temin etmek için Almanya'ya geliyor. Emre dışında başka sporcularına da kullandırdığı şeklinde bilgiler var. O yüzden Emre'yi kaybetti. Emre Mor'un geçmişte de ailevi sorunları vardı."

30 DAKİKADA KAFA YAPIYOR

İsviçre tarafından 'Sigara tiryakilerinin' bağımlılıktan kurtulması için üretilen 'Snus' tütün, tuz ve bazı karışımlardan oluşan nikotin torbacıklar şeklinde üretiliyor. Ağız ve üst dudak ile diş ve damak arasına yerleştirilerek kullanılan bu madde, dışarıdan bakıldığında fark edilemiyor. Özellikle sigara içmeyenlerde uyuşturucu etkisi yaratıyor. İsviçre dışındaki Avrupa ülkelerinin hemen hemen tamamında satışı yasak olan madde alındıktan 20 dakika sonra etkisini gösteriyor ve yarım saat sonra uyuşmaya neden oluyor. Bir tür esrar etkisi yapıyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Almanya Tayland Milan 3. Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title