Haberler

Emre Kınay Çok Tartışılan Polemiğin Fitilini Ateşledi

Güncelleme:

Kariyerinde 25 yılı geride bırakan Emre Kınay, podyumdan ekrana geçiş yapan isimlere gönderme yaptı: "Model olup da oyunculuk konusunda iyi olan bir isim tanımıyorum."

Türkiye'nin en prestijli ve uzun soluklu ödülü Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nin adayları, önceki akşam Four Seasons Hotel'de düzenlenen bir basın toplantısı ile açıklandı.

Toplantıya 'Nihayet Bitti' isimli tiyatro oyunundaki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne aday olan Emre Kınay da katıldı.

"EĞİTİMSİZ OLMAZ"

Oyunculuk kariyerinde 25 yılı geride bıraktığını söyleyen Kınay, "Afife'de 5. adaylığım. Daha önce de 1 kere ödül almıştım." dedi. Başarılı oyuncu, Best Model ve güzellik yarışmaları sayesinde tanınıp oyunculuğa geçiş yapan isimler hatırlatılınca polemik yaratacak sözler sarf etti. "Güzellik bir yere kadar önemli" diyerek sözlerine başlayan Emre Kınay, ekledi: "Önemli olan 10 yıl sonra da oyunculuk serüvenine en iyi olarak devam edebilecek mi ben ona bakarım. O yüzden hep dediğimiz gibi eğitim bu konularda şart oluyor. Süper model olup da oyunculukta da iyi olan bir isim tanımıyorum."

ESKİ EŞİ DE MODELDİ

Kınay'ın mankenlikten oyunculuğa geçiş yapanlarla ilgili bu sözleri akıllara birçok ünlüyü getirdi. Azra Akın, Cansu Dere, Ahu Yağtu, Tuba Ünsal, Sedef Avcı, Deniz Akkaya ve Sema Şimşek, podyumlardan ekrana transfer olan sadece birkaç isim. Emre Kınay'ın gönderme yaptığı bir diğer kişi ise eski eşi Emine Ün! Modellikten oyunculuğa geçen Ün, ikinci evliliğini yapınca ekrana veda etti.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Four Seasons Hotel Emre Kınay Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

ellidokuz:

bize ne la

1
4
yanıtYanıtla
rüzgar:

BENDE OYUNCU OLUPTA işe yarayan adam gibi adam olan bırını tanımıyorum. . çürmünüz neki ederiniz olsun . . ama haklı polemık olsun reklem olsun gündeme gelır belkı

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title