Haberler

Emre Belözoğlu İstanbul'da

Güncelleme:

Fenerbahçe ile tekrar sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu İstanbul'a geldi.

Emre Belözoğlu ve ailesini taşıyan uçak, saat 23.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.

8 ay sonra Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye dönen Emre Belözoğlu ile eşi Tuğba Belözoğlu ve oğlu Ömer Akif'i taşıyan uçak, saat 23.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.

Oldukça mutlu olduğu gözlenen Emre, FBTV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çok mutluyum. Kısa bir ayrılık oldu ama sanki hiç ayrılmamış gibiyim. Ben ve ailem için çok iyi oldu. İnşallah çok güzel günler göreceğiz. Aykut Kocaman'a ve menajerim Ahmet Bulut'a teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin evladı olarak buraya geldim. Dışarıda beni insanlar bekliyormuş. 'Bunu hak edecek ne yaptım?' diye düşündüm uçakta. Bundan önce ne yaptıysam onu yapmaya devam edeceğim. Kısa bir ayrılık olsa da gönlüm hep buradaydı. Yine işin içinde olmak ayrı bir duygu olacak.

Buraya kendimi ait hissediyorum. 3 kulvarda iyi gidiyoruz. Ben de bana düşen görev neyse onu yapacağım. Bizim yaşadığımız süreçler kolay değildi. Yaşadığımız sıkıntıları kimse yaşamadı. Alnımızın akıyla çıktık ama geçen sezon. Bu sezon da takım iyi gidiyor. Biraz daha ileriye götürmeye çalışacağız. Türkiye'nin, benim gönlümdeki en büyük camiasına geldim. 2-3 gün içinde ve ani oldu her şey. Pazar günü bu büyük taraftarın önüne çıkıp o şanlı formayı giymek istiyorum."

Emre Belözoğlu'nun eşi Tuğba Belözoğlu da "Acil ve hızlı oldu her şey ama ülkemize döndüğümüz için çok mutluyuz" diye konuştu.

 

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tuğba Belözoğlu Emre Belözoğlu Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title