Haberler

    Ünlü Modacı Tommy Hilfiger'ın Evi Sanat Müzesi Gibi!

    Ünlü modacı Tommy Hilfiger ve karısı Dee, şu sıralar Miami Golden Beach'te bulunan sanat eseri niteliğindeki evleriyle oldukça gündemde. Ünlü modacının estetik anlayışını her köşesine yansıttığı evinde, rengarenk ve ilginç detaylara rastlamak mümkün.

    Genel olarak 60'lar ve 70'lerin renkli çizgilerini taşıyan bu 1300 metrekarelik pop-art malikanede yedi oda ve sekiz banyo bulunuyor. Bunun yanı sıra havuz, asansör ve garajın da yer aldığı gösterişli malikanede, plaja doğrudan erişim bulunan bir bağlantı noktası da yer alıyor. İşte detayları ile Tommy Hilfiger'ın evi…

    Sanatsal ve enerjik bir yaşam alanı

    Eğlenceli görünüme sahip bu devasa malikanenin içerisinde, benzer konseptlerde olsa da, birbirinden oldukça farklı, ilgi çekici detaylar da mevcut. Ayrıca farklı yıllarda yaşamış, birbirinden başarılı tasarımcılar tarafından yaratılan eserler de evin en dikkat çekici özelliklerinden. Tamamen sanatsal ve enerjik bir yaşam alanı yaratmak istediklerini belirten çift, bu sebeple yıllarca biriktirdikleri pop-art sanat çalışmalarını bu şekilde değerlendirmekten mutlu olduklarını söylüyor.

    Bir bakıma devasa bir pop-art sanat galerisi

    Dikkatlice incelendiğinde, Tommy Hilfiger'ın evi içerisinde yer alan her bir duvarın aslında bir pop-art sanat eseri olduğunu görmek mümkün. Bu bakımdan köşkün ne kadar büyük olduğu göz önüne alındığında, çoğu kişi aslında Tommy Hilfiger'ın malikanesinin dev bir pop-art sanat eseri olduğunu söylüyor.

    Markanın renkleri dekorasyona yansıtılmış

    Sanat galerisini andırması dışında, sahile açılan bağlantısı sayesinde plaj evi olarak da nitelendirilebilecek malikanedeki renkler Hilfiger markasını yansıtıyor. Buna göre mutlaka evin her bölümünde kırmızı, mavi ve beyaz panellere rastlamak mümkün. Markaya saygı niteliğinde olan bu mimari dokunuş, Tommy Hilfiger ve eşinin evin tasarımında ne kadar detaylı düşündüğünü gösteriyor. Bu ana renklerin yanı sıra, birçok farklı rengin varlığı evin her odasında farklı bir enerji yansıtıyor.

    Genç ve modern bir görünüme sahip

    Evin tasarımının şaşırtıcı ve ilham verici olmasını isteyen çift, eskiden her bölümünde ahşap detayların olduğu malikaneyi, beyaz duvarlar ve cam paneller ile donatarak daha genç bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Grafik konseptinin yaratılabilmesi için yerlere döşenen siyah mermerlerin üzerindeki beyaz çizgiler, modern detaylar oluşturuyor.

    Aile toplantıları için düşünülmüş ince detaylar

    Evin tasarımı planlanırken aile toplantılarının da burada yapılabileceği düşünülerek odalarda canlı renklerin ve eğlenceli objelerin kullanılmasına da dikkat edilmiş. Bunun yanı sıra, kırmızı beyaz şekerleme çizgilerinden oluşan aksesuarlar, parıltılı metalik eşyalar, disko topları, geniş ve ferah L koltuk gibi detaylar da marka sahibinin zevklerini fazlasıyla yansıtıyor.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Miami Emlak Haberler

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

    Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Bakmadan Geçme

    Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Futbolu bırakacağını duyuran Toni Kroos kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmed: Fetihler Sultanı CANLI izle! Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm TRT1 HD izle! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Geçmeyen öksürük nedenleri nelerdir? Öksürük ne zaman tehlikeli olur? Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz mi? 22 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Mayıs burç yorumları nedir? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 21 Mayıs günün birincisi kim? #128105 Diş şeffaflaşması neden olur? Dişte şeffaflık nasıl geçer? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128204 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 21 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
    İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

    İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title