Haberler

Emina Jahovic, Evliliğinin İhanet Yüzünden Bittiği İddialarına Cevap Verdi: Aşk ve Sevgi Bitti

Güncelleme:

Saadettin Saran'la yeni bir aşka yelken açan Emina Jahovic, evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddialarına cevap verdi.

İş adamı Saadettin Saran'la sürpriz bir aşk yaşayan Emina Jahovic, Mustafa Sandal'la evliliğinin bitmesi hakkında konuştu.

EVLİYKEN SARAN'LA YAKINLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Mustafa Sandal ile olan 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitiren Emina Jahovic, Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başladı. Güzel şarkıcının, evliyken Saran ile yakınlaştığı dedikodusu önceki gün bazı internet sitelerinde yer aldı.

Emina Jahovic, Evliliğinin İhanet Yüzünden Bittiği İddialarına Cevap Verdi: Aşk ve Sevgi

"EVLİLİĞİM İHANET YÜZÜNDEN BİTMEDİ"

Emina Jahovic, bu iddialara anında cevap verdi. Jahovic, "Evliliğim ihanet yüzünden bitmedi. Bizde aşk ve sevgi tükendi. Bu yüzden ayrıldık. Şimdi sadece iki arkadaşız. Yaman ile Yavuz'un anne-babasıyız" açıklamasını yaptı.

Emina Jahovic, Evliliğinin İhanet Yüzünden Bittiği İddialarına Cevap Verdi: Aşk ve Sevgi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadettin Saran Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (31)

H.AMK:

ÜNLÜ BEYLER; ŞU ARALAR KARILARINIZI BOŞAMAYIN. ZİRA ''BOŞANMIŞ ÜNLÜ KADIN-ANNELERİ TESELLİ ETMEKTEN SORUMLU PLAYBOY'' SADETTİN SARAN MEŞGUL. BENCE RANDEVU ALSANIZ İYİ OLUR.

17
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ARADA SEVGİ SAYGI KARŞILIKLI İSTEK BİTMİŞTİR GAYET DOĞAL VE NORMAL AYRILMIŞTIR .KADINDA ERKEKTE YENİ HEYECAN ZEVK PEŞİNDE .İNSANIN DOĞASINDA VARDIR BU ZATEN AMA İNSANLAR AHLAK DİN TOPLUM.BASKI VS VS NEDENLERLE BU DUYGULARINI BASTIRMA YOK SAYMA İNKAR ETME DURUMUNDA .BU NEDENLER VE BASKILAR SONUCU EVLİ OLAN İNSANLARIN BİR SÜRE SONRA ALDATMA ORANLARI ÇOK YÜKSEKTİR .AYRİLAMİYOR AMA ARZU VE İSTEKLER VAR .

7
6
yanıtYanıtla
toro:

arzu istek varsa onlraa gem vurmak ve sadakat diyede birşey var.arzuluyum diye eşmi boşanır

yanıt4
yanıt2
CENGİZHAN:

BOŞAMA TRO .MUTSUZ YALAN DOLAN İHANETLERİN OLDUĞU KENDİNİ KANDIRDIGIN BİR HAYAT YASAMAYA DEVAM ET NEDEN DIŞARI TOPLUMA EŞE DOSTA AİLE OLARAK GÖRÜNMEK İÇİN .BÖYLE YALAN BİR HAYAT YAŞMAK İSTEMEM.

yanıt1
yanıt0
AŞK bitmiş)):

Kadın için farkeden bişey yok her türlü biri üzerine çıkacak:)

9
3
yanıtYanıtla
...:

Gül gibi yuvasini yıktı... mustafa sandal çok iyi bir eş ve baba kiymetini bilemedin simdi gez bakalim ...

10
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

LAN GERİZEKALI GÜL GİBİ YUVASI OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN BERABER Mİ YAŞIYORDUN :)

yanıt4
yanıt1
kayserili:

bu kadının para avcısı olduğu nasılda belli ne buluyorlar bunda onunki farklımı türk kadınlarındada var onun taşıdığından kadın türkiyeden ayrılmıyor git be kadın memleketine

8
2
yanıtYanıtla
LEYLA:

Boy var, gösterişli bir kadın. Acaba Mustafa onda ne buldu diğer erkeklerin merakı var. Onun dışında makyajsız sıradan biri. Yani Mustafa Sandal onunla evlenmemiş olsa idi, Sadettin ona bakmazdı bile.

yanıt3
yanıt1
MERKEZ-Q:

DAHA ÇOK AT DEĞİŞTİRİR BU KISRAK.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title