Haberler

Elon Musk, "İnsanlığın korkunç şekilde yok olmasına karşı uyarıyorum" diyerek tek kaçış noktasını verdi

Güncelleme:

Tesla'nın CEO'su ve teknolojide dünyanın öncü isimleri arasında yer alan Elon Musk, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Musk, insanlığın olası bir kitlesel yok oluşta yüzde 100 yok olacağını ve tek kaçışın başka gezegenlere yerleşmek olduğunu dile getirdi.

Teknoloji alanında dünyanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan kitlesel yok oluşla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Sık sık açıklamaları nedeniyle gündem olan Musk, bir kez daha bomba etkisi yaratacak ifadeler kullandı.

"YÜZDE 100'ÜMÜZ YOK OLACAĞIZ"

Musk, olası bir kitlesel yok oluşta insanlığın hayatta kalamayacağını belirterek, "Kitlesel yok oluşta insanlığın yüzde yüzü yok olacak. İnsanların dünyada kalarak kitlesel yok oluştan kaçma imkanları yok" dedi.

TEK KURTULUŞ YOLUNU VERDİ

Musk daha sonra insanların kitlesel yok oluştan kaçmaları için tek çıkış yolunu verdi. Musk, "İnsanlar kitlesel yok oluştan kaçmak istiyorlarsa, başka gezegenlere taşınmak zorundalar" diye konuştu.

Elon Musk, 'Korkunç sona karşı insanlığı uyarıyorum' diyerek tek kaçış noktasını verdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tesla Motors Elon Musk Haberler

500

Yorumlar (35)

Ahmet AKGÜL:

Bu gezegen benim siz başka gezegene gidin diyor yani

355
28
yanıtYanıtla
Zasebe Zasebe:

Sen olayı yanlış anladınnnnn bilader. Bunlar bu ultra zenginler kıyamet ile alakalı kaçışın ve kurtuluşun orada olup oraya koloni kurmak için orayı keşfetmeye gidiyorlar

yanıt1
yanıt1
bora rap:

Musk zannediyor ki kıyamet sadece Dünya için kopacak.Kıyamat koptuğunda evrendeki tüm gezegenler yok olacak.Kaçacak yer yok Musk.

76
17
yanıtYanıtla
rizeli:

KIYAMET SÜRESİ "O kıyamet günü ne zaman?" diye sorar. ?6? Gözler kamaştığı, ay karanlığa gömüldüğü, güneş ve ay bir araya getirildiği zaman, o gün insan "kaçış nereye?" diyecektir. ?7-10? Hayır, hiçbir sığınacak yer yoktur. ?11? O gün varıp durulacak yer, sadece Rabbinin huzurudur. ?12? O gün insana, yapıp önden gönderdiği ve yapmayıp geri bıraktığı şeyler haber verilir. ?13? Hatta, mazeretlerini ortaya koysa da, o gün insan kendi aleyhine şahittir. ?14-15?

74
9
yanıtYanıtla
Zekeriya Yılmaz:

İnsanları mars'a göndermek için psikolojik taktikler.önce siz önden buyrun elon musk

65
1
yanıtYanıtla
Şükrü Çiçek:

Kaçmış Olduğunuz Ölüm Sizi Gezegenlere Kaçmış Olsanızda Gelip Bulacak

48
3
yanıtYanıtla
Anti Fan:

KIYAMETTEN BAHSEDİYOR BENCE. ODA TEK DİNİ İSLAM OLDUĞUNU BİLİYOR AMA KABULLENMEK İSTEMİYOR. KIYAMETİ BİLDİĞİ İÇİN BÖYLE YAPIYOR. MAL ŞEY SENİ SENİ BİDE İNSAN YERİNE KOYUYORDUM YA. AKILLI İSYER BİR FARE DELİĞİNDE İSTER UZAYDA OL KAÇIŞ YOOOK BUNU O KAFANA SOK ZATEN ÖLÜMDEN NİYE KORKUYORLAR HİÇ BİLMİYORUM ÖLÜNCE YA CENNET YA DA CEHENNEM ONUN SONUNDA ALLAH KAVUŞACAZ

25
12
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Bu hızla üremeye devam edersek zaten millet birbirini yiyecek, herkes 1 çocuktan fazla yapmasın, dünyayı bitiriyoruz, uzayda yer aramak zorunda kaldık biraz akıl

16
18
yanıtYanıtla
Ersoy Orakçı:

BU SAATTEN SONRA BU ADAMIN BİR TEK ALLAH BİR DEDİĞİNE İNANIN BENCE. BİTCOİNDE NASIL MANÜPÜLASYON YAPIP SERVETİNİ 3'E KATLADIĞINI HERKES BİLİYOR.

15
1
yanıtYanıtla
taner ipek:

bütün bu mücadele neden be elon gezegen gezegen gezmek seni ölümsüz yapsa bile hayatta kalma maksadın ne

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title