Haberler

Elçin Sangu'ya Yeni Dizisinde, Kerem Bürsin ile Birkan Sokullu Eşlik Edecek

Güncelleme:

Güzel oyuncu Elçin Sangu'nun yeni dizisi Yaşayamayanlar'da başrol oynayacağı isimler belli oldu. Sangu'ya Kerem Bürsin ile Birkan Sokullu eşlik edecek.

Elçin Sangu'nun yeni dizisi "Yaşayamayanlar"da güzel oyuncunun rol arkadaşları belli oldu. Başarılı oyuncunun dizideki rol arkadaşları Birkan Sokullu ve Kerem Bursin olacak.

VAMPİRİ CANLANDIRACAK

Elçin Sangu, dizide en büyük isteği tekrar insana dönüşmek olan "Mia" adında etkileyici bir vampiri, iyi kalpli vampir "Numel"i Birkan Sokullu, "Dmitry" rolünü ise Kerem Bürsin canlandıracak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Birkan Sokullu Elçin Sangu Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

Adınızı Yazın:

Araplardan bu zamana kadar nasıl bir fayda gördün memleket olarak, tarih boyunca iki yüzlü ve nereye çekildilerse oraya yol alan bir millet oldular. Dini araplardan öğrenecek olsa, insan müslümanlıktan soğur.

10
3
yanıtYanıtla
ADIM GURU:

MADEMADİĞİ ARABLAR BULDU BİLGİSAYARI ARABLAR BULDU BİLİMSEL OLARAK KANITLANDI BU AYRICA GOOGLEYİ OSMANLI İCAD EDDİYİ DE BİLİMSEL OLARAK İSBATLANDI BİZ BİR GECEDE CAHİL GALDIG DEDELERİMİZİN MEZARINI OGUYAMIYOZ!! ARABLARA BAK HEBSİ EN İYİ ARABALARA UCAGLARA HELİKOPTERLERE PİNİYOLAR NERESİ GERİ KALMIŞLIK????

yanıt1
yanıt5
asdasd:

adım guru denen şahıs; google ı osmanlı falan icad etmedi embesil. git biraz araştırma yap. o salak hocaların ne deidğine takılıp kalma. altına sıç deseler altınıza sıçacaksınız. bi gecede cahil falan kalmadın osmanlı döneminde halk okuma yazma zaten bilmiyordu. yani senin o dedelerin 1 gecede cahil kalmadı. zaten cahillerdi. sen de onlar gibi cahilsin. niye sizin gibi bütün beyinsizler bizim ülkemizde ya? gidin dünyaya yayılın yoksa türkiyeye bu kadar cahil çok fazla

yanıt5
yanıt3
ahmet:

ADIM GURU dalga geçmiş zaten ASDASD`a ise bir şey söylemeyeceğim inşallah anlar :)

yanıt1
yanıt0
ASDASD A CEVAP:

ASDASD SEN NE OKUDUN KAÇ KİTAP OKUDUN Bİ SÖYLE :d SENİ FECİ MADARA ETMİŞLER BURADA BENCE GÖZYAŞLARI İÇİNDE ÜLKEYİ TERK ET :d:d

yanıt0
yanıt0
ASDADS:

ASDASDS A CEVAP VEREN KİŞİ; BEN BOŞ KALDIKÇA KİTAP OKURUM ARAŞTIRMAMI YAPARIM. SİZİN GİBİ KENDİ HOCA SANANLARIN PEŞİNDEN GİDECEK, HER DEDİKLERİNE DOĞRUDUR DİYECEK KADAR CAHİL BİRİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR. GURUNUN DALGA GEÇTİĞİNİ NERDEN ANLADIN DA BIDI BIDI YAPIYORSUN ÇOK MERAK ETTİM:)

yanıt0
yanıt0
DSADASDA:

NE OKUYOSUN AŞK ROMANI MI :d BİR HAYLİ DUYGUSALSIN GURUNUN DALGA GEÇTİĞİNİ SİTEDE ANLAYAMAYAN ADAM DA YOKTUR HERHALDE :d

yanıt0
yanıt0
ünal özer:

benim anlamadığı şey şu; bu tiplerin hemen hemen hepsini yani aynı tipleri bir o dizide bir bu dizide görüyoruz ve dizileri 5-10 bölüm sonra dip yapıp yayından kalkıyo. Yapımcılar demiyo mu yaw seyirci millet bu tiplerin yaptııığı rolün inandıcı olmadığı yüzündeki sahtelikleri parayla oynadıklarını yemediğini senaryo değişip değişip aynı tipleri mileltin karşısına çıkarmanın milleti aptal yerine koyduğunu anlamadık mı sanıyor. Dİzi çıksın 10 bölüm sürmez ben daha başlamadan söyliyim size.

7
1
yanıtYanıtla
Ayşe Gülay YILGÖR:

Dizi zaten 10 bölüm olacak

yanıt9
yanıt0
formülünü ben buldum )):

10 bölüm de ne ZULUM gibi işkence gibi bence çok fazla :)) bunların yapımcısından senaristine, oyuncusundan düblörüne kadar hepsini tanımak için 15 dakika yeter:) Buna kesin çözümü buldum. . Sakın bunları izlemeyin rayting mayüting faytinglerine sebep olmayın. . yarım saat sonra da FİNAL yapsın:))

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title