Haberler

Elazığ İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden Muhtarlara Eğitim

Güncelleme:

Elazığ İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Adres Kayıt Sistemi ve Evlendirme Yönetmeliği hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Elazığ İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Adres Kayıt Sistemi ve Evlendirme Yönetmeliği hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Elazığ İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından muhtarların Adres Kayıt Sistemi ve Evlendirme Yönetmeliği hakkında bilgilendirilmesi için öğretmenevinde toplantı düzenledi. Elazığ İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Musinalı ve merkez İlçe Nüfus Müdürü Metin Baş muhtarlara bilgilendirme yaptı. Evlenme konusunda köy muhtarlarının artık yetkisinin olduğunu belirten İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Musinalı, "Artık muhtarım yerine, evlenme memurları diye hitap etmek istiyorum. Bu verilen görevin amacı vatandaşlarımızın mağduriyetinin önlenmesi ile ilgilidir. Köy muhtarlarımıza evlenme talebinde bulunan vatandaşlarımızın talebinin yerine gelmesinde gerekli ilgiyi göstereceğinizden eminim" dedi.

Merkez İlçe Nüfus Müdürü Metin Baş da adres kayıt sistemi ve ölüm sonrası işlemler hakkında muhtarlara bilgi verdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Baş Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title