Haberler

Elazığ'da "5. Tecrübe Transferleri Toplantısı" Düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Yardımcısı Ali Rıza Arslan ve İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Kazım Gökhan Elgin, Elazığ'da düzenlenen 5. Tecrübe Transferleri Toplantısı'na katıldı.

Arslan, Elazığ Dernekler Federasyonunca (ELFED) yürütülen Girişimci Kente Doğru Projesi kapsamında Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, iş hayatındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Üniversiteyi bitirdikten sonra 1983 yılında kendi işini kurmaya karar verdiğini ve babasına kimlik kaplama işi yapacağını söylediğini belirten Arslan, memur olmasını isteyen babasının karşı çıkmasına rağmen kafasındaki işi gerçekleştirdiğini ve sonunda başarıya ulaştığını dile getirdi.

Lise öğrencilerine nasihatlerde bulunan Arslan, şunları söyledi:

"Bugünlerde milletimizin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı var. Son zamanlardaki fitnelerden uzak durun. Yarın, öbür gün üniversitelere gideceksiniz. Bizler, 1980 öncesinde üniversitelerde çok sıkıntı çektik. Sizin tek bir göreviniz var; Üniversitelerde öğrenciliğinizin dışında farklı işlere alet olmayın, birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin geleceğine birer mühür vurun."

Kazım Gökhan Elgin de gençler için asıl zorluğun üniversite bittikten sonra iş arama sürecinde başladığını dile getirdi.

Elgin, öğrencilere iş hayatına hazırlanmalarını ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini önerdi.

Toplantıya, Elazığ Vali Yardımcısı Tarık Bahadır ve ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli ile bazı kurum ve kuruluşların müdürleri de katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Ali Rıza Arslan İstanbul Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title