Haberler

Ekstra Geceleri Onsuz Olmuyor!

Güncelleme:

Bayi toplantıları, belediye festivalleri, şenlikler onsuz olmuyor.

Televizyon dünyasının başarılı ismi Özlem Demir bu yaz sahnelerde koşmaktan yoruldu. Öyle ki nerede bir etkinlik varsa mikrofonda o billur sesiyle Özlem vardı.

Başarılı sunucu hafta da iki gün Ekin Televizyonu ekranlarında canlı yayınla izleyicisiyle buluşurken hafta sonları da Karadeniz Televizyonunda diyar diyar dolaşıyor her hafta farklı bir kültürel zenginliği ekranlara taşıyor. Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere bayi toplantıları albüm tanıtımları ve düğünlerde ekstralarda mikrofonlara sesiyle hayat oluyor. Ramazan Bayramı'nda Ordu Akkuş Belediyesi Yaz Şenliklerinin sunuculuğunu yapan Özlem Demir, Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılâbı'nın 88.yıldönümü ve 17.Türk Dünyası Günlerinin sunuculuğunu da yapan Demir plâketle ödüllendirildi. Yine geçtiğimiz hafta sonu da Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen şölende de yine sahnedeydi. Başakşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal tarafından ödüllendirilen Özlem Demir 4-5-6-7-8 Eylül tarihleri arasında da İpsala Çeltik ve Yaz Festivalinin sunuculuğunu yapacak. Tekirdağ ilimizin kültürel zenginliğini magazinsel bakış açısıyla Karadeniz Televizyonu ekranlarına taşıyacak.

Özlem Demir:

-Plato Meslek Yüksek Okulu

Radyo Televizyon Programcılığı mezunu

-Sinema ve Televizyon Oyuncusu

-Türvak Kamera Önü Eğitimi

-Ekin Tv (Hafta da iki gün canlı yayın)

-Karadeniz Tv (Hafta sonu gezi programı)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Başakşehir Belediyesi Özlem Demir Karadeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title