Haberler

Roubini: Borsada Düzeltmeye Hazırlıklı Olun

Güncelleme:

Kriz Kahini Nouriel Roubini, yatırımcıların bu yıl borsalarda düzeltmeye hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi.

Kriz Kahini Nouriel Roubini, Twitter hesabından yatırımcıları uyardı.  

New York Üniversitesi profesörü, yatırımcıları bu yıl ABD borsalarında düzelme hareketine hazırlıklı olmaları konusunda uyarıda bulundu. 

"BORSADA OLMASI GEREKENDEN FAZLA YÜKSELİŞ VAR"

Konuyla ilgili bir televizyon kanalına da konuşan Roubini, "Ekonomide işler iyiye gitmeye başladı. Fed kademeli olarak desteğini çekmeye devam ediyor. Şu anda borsalarda zaten olması gerekenden fazla bir yükseliş var. Özellikle de ABD borsalarında. Yılın ikinci yarısında bir düzeltme gelmesini bekliyorum. Bunun yüzde 10'nun altında olacağını düşünüyorum" dedi.  

AVRUPA GEÇ KALACAK 

Daha önceki krizlere yönelik başarılı tahminleri nedeniyle Kriz Kahini olarak anılan ekonomist Nouriel Roubini, Avrupa Merkez Bankası’na dair de kehanetlerde bulundu. 

Roubini, Avrupa Merkez Bankası'nın er ya da geç, mutlaka niceliksel gevşemeye geçeceğini ancak bu adımı geç ve yetersiz miktarda atacağını öngördü.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Nouriel Roubini Twitter Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (2)

ISMET KADIOGLUismet.kadioglu@web.de:

Borsalarin sadece Halkin parasini yutmak icin kuruldugunu niye söylemiyorsun......?

2
0
yanıtYanıtla
parasal oyunlarmam@yahoo.com:

Gerek Fed'in açıklamaları ile gerekse gelişmekte olan piyasalara akan paranın tekrar ABD'ye pompalanması için yapılan örgütlü içkarışıklıklar ile dünyadan kaçan para ABD'de toplandı, Ama ABD piyasası gereğinden pazla para çekti ve o kadar da güçlü değil ekonomisi henüz. Aşırı değerli gözüküyor ve asla inmeyen bir borsası var. Önümüzdeki aylarda yüzde ondan fazla bir kar satışı ile yer yerinden oynayacak ABD'ede. Ha bu para anında gelişen ucuzlamış piyasalara akacak ve yatırımcıları ikinci kez bir vurgun yaptıracaktır kanımca. Borsada hisse tutmak gerek, bu akın kolay gelmez. Kötü geçen senenin ardından bereket akacak dikkatli olun. Ağınızı doğru yerlere gerin. Hasatı bekleyin. Sıra bize gelecek.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title