Haberler

Nusret Restoranın Sahipleri 22 Milyon Dolara Etiler'de Dükkan Aldı

Güncelleme:

Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem çok konuşulacak bir yatırım yaptılar. İkili Etiler'deki ünlü Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara satın aldı.

Kasap çırağı olarak iş hayatına atılan Nusret Gökçe ile tekstilci Mithat Erdem, 2010'da kısa sürede ünlenen steak restoranı Nusret'i açmışlardı. 2011'in sonunda da, restoranlarının yüzde 50'sini 6.8 milyon dolara, yeme-içme sektörüne el atan Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'e satmışlardı.

22 MİLYON DOLARA YENİ YER ALDI

Kasap çıraklığından patronluğa geçen Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem'in, yine uzun süre konuşulacak bir operasyona imza attıklarını öğrenildi. Gökçe ile Erdem, 1975 yılından bu yana hizmet veren ve neredeyse Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü satın almışlar. Hem de dudak uçuklatacak bir rakama; tam tamına 22 milyon dolara...

BEŞ YILDA SERVET SAHİBİ OLDU

2009'da kredi çekerek etin anavatanı Arjantin'e giden, ardından üç ay New York'ta Kaçak çalışan Nusret Gökçe, Allah'ın 'Yürü ya kulum' dediklerinden. Beş yıl gibi kısa bir sürede Zorlu'da ev, Bodrum Mandarin'de yazlık alan ve Ferrari'ye binen Gökçe'ye helal olsun vallahi. Şimdi de üç katlı, toplam 600 metrekare büyüklüğündeki Venüs Pastanesi için payına düşen 11 milyon doları (Türkçesi 30 milyon lira) peşin ödemiş.

YENİ PROJESİ SIR

Venüs Pastanesi'nin hemen yanında, bir süre önce Ferit Şahenk ile ortak Kebapçı'yı açan Nusret Gökçe ile Mithat Erdem, yeni mülklerini nasıl kullanacak bilmiyorum. Ancak konuşulanlara göre Venüs Pastanesi, bir süre daha yerinde kalacakmış.(Kaynak:Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ferit Şahenk mithat erdem Gökçe Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

gundimobilWeb@haberler.com:

Adam personeline küfür ediyo hayvan muameclisi yapıyo bide helal olsun diyosunuz

33
0
yanıtYanıtla
HAYDARmobilWeb@haberler.com:

COK LAF YALANSIZ COK PARA HARAMSIZ OLMAZ.

28
3
yanıtYanıtla
emekli hasan:

porsiyonu 150 liradan biftek satıp millete kelle başı 300 lira hesap kitlersen dükkan da alırsın uçakta.

28
2
yanıtYanıtla
Gt:

Vergi müfettişleri iş başına ufak esnafla ugraşçağınıza bu genç arkadaşın defterlerini bir inçeliyin

28
1
yanıtYanıtla
NasuhmobilWeb@haberler.com:

Para akliyor bunlar maliye birakmasin peslerini

24
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çalışan ter döken adam her zaman zengin olur

8
16
yanıtYanıtla
yazar:

beyler bu para ciraklikla gelecek birsey deyil 22 milyon dolar acaba

20
3
yanıtYanıtla
SavasmobilWeb@haberler.com:

5 yil bu adam gûnlúk 50.000 lira kazanicak bu súre zarfinda hiçbisi yemiycek içmiycek o dúkkani alicak ne var bunda arkadaslar abartmayin olayi hemen

20
1
yanıtYanıtla
KULAĞI KESİK:

NEDEN OLMASIN TORPİLLE İŞ OLDUKTAN SONRA ACUN ILICALI GİBİ ADAMLAR SAĞ OLSUN VATANDAŞA DEĞİL KÖYLÜSÜNE KAZANDIRIYOR

19
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ne kadar vergi vermiş acaba? Vermişmi? Umarım haberi yapan gazeteci ne kadarda vergi verdiklerini yazıverir ne var bunda? Sanırım çıkmaz ayın son perşembesi ne kadar vergi verdiklerini okuma imkanına sahip oluruz. !!!!

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title