Haberler

Nizip Ticaret Odası, Akredite Sertifikasını Aldı

Güncelleme:

Nizip Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen törende, 15 odanın arasından yüksek puanla akreditasyon denetimini geçerek sertifika ve plaketini aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen törende, 7. dönemde akredite olarak beş yıldızlı hizmet yarışına katılan Nizip Ticaret Odası, 15 odanın arasından yüksek puanla akreditasyon denetimini geçerek sertifika ve plaketini aldı.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Başkan Yardımcıları Bülent Öğüt ve Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kılınç, Genel Sekreter Serpil Gündoğdu'nun da katıldığı akreditasyon sertifika törenine, Nizip Ticaret Odası'na destek vermek amacıyla AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Ali Şahin, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Derya Bakbak ve CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ da katıldı.

Programın ilk konuşmasını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı. Hisarcıklıoğlu, törene milletvekilleri, sanayicileri ve iş adamlarıyla birlikte katılarak başarının sırrı olan birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bu birlik beraberliğe işaret eden Hisarcıklıoğlu, "İşte markalaşmaya adım adım ilerleyen örnek il Gaziantep. İşte birlik, işte beraberlik, işte başarının sırrı. Gaziantep'in başarı sırrını biliyoruz artık. Milletvekilleriyle, sanayici ve işadamlarıyla, sivil toplum kuruluşları ile el ele veren ve başarıya giden yolun en büyük sırrıdır" ifadesinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, Nizip Ticaret Odası'nın kaliteli hizmetleriyle her zaman önemli bir Oda olduğunu, özellikle milletvekilleriyle, kaymakamıyla, belediye başkanıyla, oda başkanıyla çok büyük bir organize ile çalıştığını, bu durumun ise ekonomik başarı getirdiğini belirtti. Hisarcıklıoğlu, diğer odaların da Nizip Ticaret Odası'ndan örnek alarak her zaman uyum içerisinde çalışması tavsiyesinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu'nun konuşmasının ardından sertifika ve plaket törenine katılan Nizip Ticaret Odası'nın ödülü, törenin en başında verilirken, ödülü almak üzere davet edilen Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Başkan Yardımcıları Bülent Öğüt ve Bekir Karabacak, Genel Sekreter Serpil Gündoğdu, Milletvekilleri ve salonda bulunan davetlilerden büyük bir alkış aldı.

Tören sonrası bir konuşma yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Akreditasyon sertifikasını almayı hak ettiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz" dedi.

Özyurt, bu belgeyi alabilmek için büyük bir emek verdiklerini belirterek, tüm NTO Yönetim Kurulu üyelerine, meclis üyelerine, tüm üye ve çalışanlarına teşekkür etti. Özyurt, üyelerine beş yıldızlı hizmet vermeyi ilke edinen NTO'nun kalite çizgisini daha da yükseltileceğini kaydetti.

Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktorlu ise konuşmasında, akreditasyon sertifikasını aldıkları için büyük gurur duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Akreditasyon sertifikasını almayı hak ettiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Nizip Ticaret Odası, bu sertifika ve plaketle üyelerine verdiği hizmet kalitesini belgelemiş oldu. Zaten üst düzeyde olan kalite standartlarımızı önümüzdeki dönemde daha da yükselmeye çalışacağız. Avrupa standartlarında hizmet etmeyi hedefleyen Odamızın, öncelikli hedefi bölgede en iyi olmaktır. Bunun için de elimizden geleni yapacağız."

- GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Özyurt Türkiye Nizip Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title