Haberler

Nafi Güral, 9. Liderlik Zirvesi'nde

Güncelleme:

Nafi Güral, 9. Liderlik Zirvesi'nde geleceğin liderlerine altın öneriler verecek.

Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, 9. Liderlik Zirvesi'nde, geleceğin liderlerinin kendilerini lider yapacak hangi özelliklere ve kabiliyetlere sahip olmaları gerektiği ile ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. İş hayatında 51 yılı geride bırakan duayen sanayici Nafi Güral, 26 Nisan'da düzenlenecek olan zirvede, iş dünyasında yeni liderlik vizyonu ile ilgili fikirlerini de anlatacak.

İş hayatında 51 yılı geride bırakan duayen sanayici Nafi Güral, 9. Liderlik Zirvesi'nin "İş Dünyasında Yeni Liderlik Vizyonu, Geleceğin Liderleri ve Liderlerin Sahip Olması Gereken Özellikler" başlıklı oturumuna konuşmacı olarak katılarak bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. 26 Nisan Perşembe günü Maslak Sheraton'da, 11:25'te düzenlenecek olan oturumda Nafi Güral, bir kişinin lider olabilmesi için hangi özelliklere sahip olması ve nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgiler verecek, genç lider adaylarına önerilerde bulunacak.

Liderlerin sahip olması gereken özellikler, başarılı liderliğin kuralları, liderlerin yerine getirmesi gereken görev ve sorumluluklar gibi birçok önemli bilgi ve deneyimi içeren öneriler, başarılı sanayici Nafi Güral tarafından katılımcılarla paylaşılarak onlara liderlik yolunda rehberlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Kütahya Porselen Nafi Güral Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title