Haberler

MG Telekom'dan İndirimli Açılış

Güncelleme:

Bursa telekomünikasyon 18 yıldır hizmet veren MG Telekom yeni ve modern mağazasında ürün yelpazesini genişleterek hizmet vermeye başladı.

Bursa telekomünikasyon sektöründe cep telefonu teknik servis hizmetiyle 18 yıldır hizmet veren MG Telekom yeni ve modern mağazasında ürün yelpazesini genişleterek hizmet vermeye başladı.

Fomara meydanındaki modern mağazasında cep telefonu ve tablet bilgisayar teknik servis hizmetinin yanında tüm cep telefonu markalarına özel aksesuar ve şarj aletleri satışlarına da başlayan MG Telekom'un açılışında izdiham yaşandı. Bütün ürünlerde yüzde 25 indirim olduğu açılışta konuşan MG Telekom Kurucusu Mustafa Güleç, "Yaklaşık 18 yıldır teknik servis hizmetiyle sektör içinde güven ve memnuniyet esaslı yer edindik. Bunu hızla yaygınlaşan cep telefonu ve tablet aksesuarları alanında da genişletmek istiyoruz. Binlerce farklı seçenek ve sadece MG Telekom'da bulunan ürünlerin yanı sıra önümüzdeki günlerde yeni moda orijinal ürünlerimiz raflarımızda yer alacak" dedi.

Güleç, açılışa özel uygulanan indirimin 1 hafta daha devam edeceğini sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Güleç Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title