Haberler

Medvedev: Türk Sebze Meyvesine Henüz Yeşil Işık Yakmadık

Güncelleme:

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev Türk sebze arzının yeniden başlaması üzerine henüz herhangi bir karar alınmadığını, konunun Ankara ile konuşulacağını söyledi.

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev Türkiye'ye ambargolarla ilgili flaş bir açıklama yaptı. Medvedev sebze arzının yeniden başlaması üzerine henüz herhangi bir karar alınmadığını, konunun Ankara ile konuşulacağını belirterek, "Bu demek değil ki, Rusya hemen koşup her şeyi açtı"

"KONUŞUP AŞACAĞIZ"

Moskova banliyösündeki salatalık ve domates yetiştirilen Matveevskoe serasını ziyaret eden Başbakan Medvedev, Türk domatesinin yeniden Rus pazarına gireceği için endişelerini ifade eden çiftçilere, "Henüz herhangi bir karar alınmadı, Türk partnerlerimiz ile bunun nasıl olacağını konuşacağız. Bu demek değil ki biz hemen koşup her şeyi açacağız. Sadece turizm konusu açıldı" dedi.

"YERLİ ÜRETİMİ BEĞENDİ"

Rusya'da Türkçe yayın yapan Gazetem gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre, yerel üretimlerin de tadına bakan Medvedev, çiftçilerin yetiştirdiği salatalık ve domatesleri çok beğendiğini belirtti.

KARARNAME İMZALANMIŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 30 Haziran'da Türkiye'ye uygulanan yaptırımların kaldırılması ile ilgili bir kararname imzaladı. Turizm konusundaki yaptırımlar bu kararname ile direk kaldırıldı. Geri kalan yaptırımlar ise henüz yürürlükte bulunuyor ancak hükümet bunları Türk meslektaşları ile görüşerek zamanla kaldırmayı düşünüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Dimitri Medvedev Moskova Rusya Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (16)

Dobra dobra:

İsrail''e bir ÖZÜR. . Rusya''ya bir ÖZÜR. . Pek yakında Suriye''ye bir ÖZÜR. . Ha bu arada Rusya''ya bir özür yetmemişe benziyor. ? Özürcü başı nerede. . ?

15
1
yanıtYanıtla
alman:

ulann rusya daha sizi af etmis degil kedi gibi miyavlamaniz gerekir oda belki tutar madem gücnüz yok niye her kese ikide bir hakaret ediyorsunuz iste böyle yarvartirlar siz fasociklar

9
4
yanıtYanıtla
Abuzer:

Dünyada Bu kadarına da pes 14 yıldır halkını yalanlarla uyuta bilen tek lider ülke Türkiye dünyada faiz 0 larda Amerika da 0 50 Tç de 9 Ekonomimiz sağlam buna çocular güler ama bizde öyle muhalefet varki biri kurultay derdinde öteki hırsızın peşine basın medya ortada tefesi tüfesi tamamı yalan varmı başka lider ülke turizim stop irail zaten ne satmadı ki tc ye kanser ilaçlarının tamam omo su yağı kimin eli kimi cebinde halk ekmek derdinde bunlar rus turist peşinede geçdi sezon uyumaya devam

6
3
yanıtYanıtla
mhmt:

muhalefetin bu kadar beceriksiz oldugu ülkede böyle iktidar çölde niagara şelalesi gibi

yanıt2
yanıt0
nolur bizden sebze meyve almayın:

lütfen almayın biz fakir Türkler hiç sebze meyve yumurta yiyemiyorsuk Allah sizden razı olsun 50 kuruşa dometes yedik kolisi 5 liraya yumurtada alıyoruz ah ah birde dana eti ucuz olsada onuda yiyebilsek bu devlet herşeyden yüzde 70-80 vergi alıp Türkleri eziyor, mahvediyor köleleştiriyor verdikçe memura zam veriyor buyur onlarda Yunanistana tatile gitti. .

9
0
yanıtYanıtla
merda:

medyedev kurtar bizi ya bu akp nin taşeron lise ve üstü mezuna kadro vercekleri yok yalancı bunlar yalaaaaannnn cııııııııııııııııııııııııııııııııılarrrrrr. . .

3
2
yanıtYanıtla
antipkk:

Kimse bizden zaten Babasinin Hayrina Mal almiyorki? Kalite ve Fiyat uygun ise mutlaka alirlar yinede Sayin Putine Tesekkürler! Kadim Dostun Etekliler degil Türkiye oldugunu anladi!

1
4
yanıtYanıtla
the tatar:

rus cıfcısıne sonsuz destek vermek lazım

2
1
yanıtYanıtla
antipkk:

Ruslarda sana arkadan Etegini az acda Destek versin. . .

yanıt1
yanıt1
Sema:

Tam da bayramın ilk günü Putine el öpmeye gidecektik çocuklarla. Meyve sebze krizi de bitsin öyle gideriz. Onuncun İnşallah ayrı özür istemezler.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title