Haberler

Kombassan Holding İMKB'de İşlem Görmeye Başlıyor

Güncelleme:

Kombassan Holding, 23 Kasım tarihinde "KOMHL" koduyla 2. Ulusal Pazar'da işlem görecek

Anadolu sermayesinin önde gelen kuruluşlarından Kombassan, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem görmeye başlıyor. Kombassan'ın, Bizim Menkul Değerler tarafından yürütülen kotasyon süreci başarı ile tamamlandı. Şirket, 23 Kasım 2012 (yarın) tarihinden itibaren mevzuat gereği İMKB 2. Ulusal Pazar'da işlem görecek. işleme açılacak olan Kombassan'ın kodu ise KOMHL olarak belirlendi.

30 Ekim 2012 tarihinde hissedarlara yapılan çağrının ardından şirketin yüzde 10'u aşkın hissesi işlem görmek amacıyla kaydileştirildi. Yıllık ortalama ciro büyümesinin yüzde 15,5 seviyesinde olması beklenen Kombassan'ın cirosunun 2012 sonunda 1 Milyar TL'yi aşması, 2015 sonunda ise 1 milyar 757 milyon TL'ye ulaşması bekleniyor. Son iki yılda 128 milyon TL'lik yatırım yapan şirketin önümüzdeki 3 yılda 384 milyon TL daha yatırım planı bulunuyor. Kombassan Holding'in 2012 dokuz aylık mali tablolarına göre maddi duran varlıklarının değer artış fonu dikkate alınmadan özkaynaklarının 713 milyon TL seviyesinde. Değer artış fonları ile grubun konsolide özkaynakları 1 milyar TL'nin üzerine çıkıyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Bizim Menkul Değerler Kombassan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title