Haberler

İsmek Abu Dhabi'de Düzenlenen "Yeni Dünya Tasarımları" Fuarına Katıldı

Abu Dhabi'de Düzenlenen "Yeni Dünya Tasarımları" Başlıklı Uluslararası İç Dekorasyon Fuarı'na Türkiye'den İsmek de El Sanatları Eserleriyle Katıldı.

Abu Dhabi'de düzenlenen "Yeni Dünya Tasarımları" başlıklı Uluslararası İç Dekorasyon Fuarı'na Türkiye'den İSMEK de el sanatları eserleriyle katıldı.

Abu Dhabi'de düzenlenen Yeni Dünya Tasarımları Fuarı, Avrupa ve Ortadoğu'dan birçok ülkenin katılımıyla gerçekleştirildi. Mobilya, ev dekorasyonu ve özgün tasarımların yer aldığı fuarda makine nakışı, el nakışı, cam, takı ve Türk İslam Sanatları eserlerinin sergilendiği İSMEK standı büyük ilgi gördü.

İSMEK, Abu Dhabi Yeni Dünya Tasarımları Fuarı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eğitim Müdürü Mehmet Doğan başkanlığında Muhammet Altıntaş, Esin Akdemir ve Fatma Özden'den oluşan dört kişilik bir ekiple temsil edildi. Abu Dhabi medyası fuardaki İSMEK'e standına büyük ilgi gösterdi.

Mehmet Doğan fuarda yaptığı açıklamalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş'ın İSMEK'e çok büyük önem ve destek verdiğini belirterek, halen İSMEK'de 190 bin İstanbulluya ücretsiz sanat ve meslek eğitimi hizmeti verdiklerini söyledi. Ayrıca bu tür fuarları geleneksel sanatlarımızın tanıtımı için önemsediklerini belirtti. Mehmet Doğan, bu tür organizasyonlarda İSMEK ürünlerinin satışı ile kursiyerlerin gelir elde ettiğini ve iş dünyasıyla da önemli bağlantılar kurduklarını vurguladı.

İSMEK, Uluslararası İç Dekorasyon Fuarı'nda pek çok firmayla iş bağlantıları kurdu. Çeşitli sektörlerdeki faaliyet gösteren firmalar İSMEK'le işbirliği yapma tekliflerinde bulundu. İşbirliği kurulan firmalar arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde faaliyet gösteren "Al İtaliah", Dubai merkezli "Kens & Khalique", Umman merkezli ev dekorasyon, mobilya ve el sanatları üretim ve satışı yapan "İbn Saif Trading", Umman merkezli "United Furnitire", Abu Dhabi merkezli "Al Shaleelah Palace", Abu Dhabi merkezli "Al Nomas", Londra merkezli "Alma", Suudi Arabistan'dan "Europe Palace", İtalya merkezli "Giuseppe Ceratelli" bulunuyordu. Firmalardan özellikle el nakışı ve makine nakışı branşlarında sipariş ve tasarım isteği alındı. Ayrıca parfüm şişesi, kese, deri tasarımları gibi dekoratif ürün sipariş bağlantıları gerçekleştirildi.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title