Haberler

Gyiad'ın Sivil Diyalog Projesine AB'den Onay

Gyiad (Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği), Avrupa Birliği ile Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğu'nu Geliştirmeye Yönelik İlk Projesi AB Tarafından Onaylandı.

GYİAD (Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği), Avrupa Birliği ile Türkiye arasında Sivil Toplum Diyaloğu’nu geliştirmeye yönelik ilk projesi AB tarafından onaylandı.

İmzalanan sözleşme ile GYİAD, AB İhale Birimi tarafından verilecek 73 bin Euro’lum hibe kaynağı almaya hak kazandı. Bu proje kapsamında Litvanya Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği ile birlikte bir platform oluşturulacak. Bu platform ile iki ülke arasındaki diyalogun geliştirilmesi ve sürekli hale getirilmesi sağlanacak. Proje genç işadamlarını ve gelecekte girişimci olmak isteyen genç girişimci adaylarını hedefleyecek. GYİAD Başkanı Pınar Eczacıbaşı konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bundan sonra AB ile sivil diyalogun geliştirilmesi konusunda AB ile beraber bir çok projeye imza atmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title