Haberler

Brand Fınance Akbank'ı Türkiye'nin En Değerli Bankası Seçti

Akbank, Brand Finance tarafından gerçekleştirilen "Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası-2014" araştırmasında üst üste üçüncü kez "Türkiye'nin En Değerli Banka Markası" oldu.

Akbank, Brand Finance tarafından gerçekleştirilen "Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası-2014" araştırmasında üst üste üçüncü kez " Türkiye'nin En Değerli Banka Markası" oldu. Akbank'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada Akbank'ın ayrıca dünyanın en değerli banka markalarının yer aldığı sıralamada 95. sırada yer alarak önemli bir başarıya da imza attığı kaydedildi.

Şirketlerin en önemli aktif değerlerinden birisinin de marka değeri olduğunu vurgulayan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil,açıklamasında "Markamız bizim gözbebeğimiz. Akbank markası, güçlü finansal verilerimizin yanında bankamızın gücünü en iyi yansıtan, bize rekabet avantajı sağlayan en önemli göstergelerden biridir. 1948 yılındaki kuruluşumuzdan bugüne markamıza sahip çıkıyor ve geliştiriyoruz. Marka değerimizi korumak ve daha da değerli kılmak için tüm Akbanklılar olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllardır tutarlı bir şekilde markamıza yaptığımız yatırımların karşılığını Brand Finance tarafından yapılan sıralamada da görüyoruz. 2013'den sonra bu yıl da Brand Finance'in araştırmasında "Türkiye'nin En Değerli Banka Markası' olmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Hakan Binbaşgil Türkiye Akbank Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title