Haberler

Erdoğan Bayraktar'ın Oğlunun Parası İade Edildi

Güncelleme:

Yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınıp, ardından serbest bırakılan Oğuz Bayraktar'a ait 7 bin 600 doların iadesine karar verildi.

17 Aralık'taki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun TOKİ ayağında gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın adli emanette tutulan 7600 doları iade edildi.

TARTIŞMA YARATAN FOTOĞRAF

Hürriyet'te yer alan habere göre; 17 Aralık sabahı operasyon düzenlenen adreslerden biri de Abdullah Oğuz Bayraktar'ın evi ve ofisiydi. O sabah cep telefonuyla çekilen bir fotoğraf, en az 17 Aralık operasyonu kadar konuşuldu.

OFİSİNDE 7 BİN 600 DOLAR BULUNDU

Abdullah Oğuz Bayraktar'ın ofisinde arama yapan ekibin başındaki Başkomiser Recep Can, elinde tespihle bacak bacak üzerine atmış, ofis çalışanlarına da lahmacun siparişi verdirtmişti. Bu fotoğraf nedeniyle daha sonra iki kez sürülen Recep Can ve ekibi, Abdullah Oğuz Bayraktar'ın ofisinde 7 bin 600 dolar para bulmuş, para savcılık emriyle adli emanete alınmıştı.

21 ARALIK'TA SERBEST BIRAKILDI

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, resmi belgeyi bozmak, yok etmek, veya gizlemek, rüşvet almak ve vermek, nüfuz ticareti yapmakla suçlanan Abdullah Oğuz Bayraktar polisteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi. Tutuklanma istemiyle sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından 21 Aralık'ta serbest bırakıldı.

MAHKEME PARANIN İADESİNE KARAR VERDİ

Abdullah Oğuz Bayraktar'ın avukatları önceki gün mahkemeye başvurarak, ofiste el konulan 7600 doların iade edilmesini istedi. Talebi değerlendiren mahkeme, paranın Abdullah Oğuz Bayraktar'a iadesine karar verdi.

Kaynak: TheLira.com / Ekonomi

Abdullah Oğuz Recep Can Hürriyet Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (34)

N.ÖZDEMİRnurettin35ozdemir@yandex.com:

NORMAL YOLLARDA AKP İKTİDARINI YIKAMIYACAKLARINI ANLAYAN CHĞ ve MHP, TEK UMUTLARI T.C. KARANLIK TARİHİNDEKİ KARANLIK YOLLARA UMUT BAĞLADILAR. FAZLA UMUTLANMAYIN BU HALK SİZİ ÇOK İYİ TANIMIŞTIR. KANDAN BESLENEN, MEDET UMANLAR SİZ HİÇ İKTİDAR OLAZSINIZ. SİZ İKTİDAR OLASINIZ DİYE KÜRDÜ TÜRKÜ 30 YIL BİRİ BİRİNE KIRDIRDINIZ 60 BİN GENCİ TOPRAĞA GÖMDÜNÜZ.! TEK UMUDUNUZ FETTULAH VE ONUN KARANLIK ÇETESİ KALMIŞ BUNDADA BAŞARILI OLMAZSINIZ.

28
43
yanıtYanıtla
HIRSIZ VARiturker@msn.com:

Ne kadar para veriyorlar bu iş için?

yanıt0
yanıt0
YURDDAŞsahin.senturk@krediver.com:

ALLAH cc TAN KORKUN DİYENLER HAYATLARINDA ALLAH cc AĞIZLARINA ALMAYANLAR DUA ETSİNLER BU OLAYLARI ÇIKARTANLARA ki ONLARIN SAYESİNDE ALLAH cc zikir ediyorlar..GEÇMİŞİNİZE DÖNÜN Bİ BAKIN NELER OLMUŞ NELER YİYENLERDE YEDİ KİM HESABINI SORDU HANGİ TÜRK EVLADI HEPSİ MAHKEMELİK VEYA DEVLET PARALARINI GERİ ÖDEMİŞ NEDEN SORMUYORSUNUZ BUNDAN ÖNCEKİLERE HESAP SIKIYORMU ACABA ????YAZIK SİZE BU Bİ DEVLET KAVGASINA DÖNÜŞTÜRÜLMEK İSTENİYOR SİZSE ERDOĞANIN YIKILMASINI İSTİYORSUNUZ ...AMA ZOR YIKARSINIZ ZOR.....

24
36
yanıtYanıtla
yasinyrtsl@hotmail.com:

sen neyin peşindesin???

yanıt0
yanıt0
YURDDAŞsahin.senturk@krediver.com:

Yolsuzlukların peşindeyim, sen neyin hesabını soruyorsun ?

yanıt0
yanıt0
can korkmazcmbr47@hotmail.com:

Yurddaş, seni donuna kadar soyduklarında Yusuf Yusuf edeceksin allahın koyunu

yanıt0
yanıt0
Yurddaşa Cevapshuker11@gmail.com:

Evet evet AKAPE gelmeden önce camiler yoktu ibadetimizi yapamıyorduk bu CEHAPE hepsini kapattı hepimizi gavurlaştırdı. yahu yorumuna bir bakarmısın sanarsın ki akape den önce bu ülkede kimse ibadetini yapamiyordu. Adam gibi yorum yapın inanalım. Geçmişimize bir bakalım, kimler yemiş mesela Nurettin Sözen yemiş, sonra ne olmuş 'Sanıklar ilk olarak 25 Ekim 1993'te satın alınan klorun bedelinin yüksek gösterilerek yolsuzluk yapıldığı suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. 6 Aralık 1993'te davanın tutuklu zanlılarında Ergun Göknel'in İsviçre'de bulunan Amerikan Discon Bank'ta 30 000 ABD Doları ve 670 000 Alman Markı bulunduğu saptandı. Göknel'in tüm hesaplarına el konulurken, İsviçre'deki paranın da iadesi de istendi.' 'Nurettin Sozen 1994 yerel seçimlerinde aday olmazken İstanbul belediyesi SHP'den Refah Parti'li Recep Tayyip Erdoğan'a geçti. 1989 yerel seçimlerinde 5,95 olan SHP'nin oy oranı 1994'teki yerel seçimlerde ,30'a düşmüştür.'

yanıt0
yanıt0
YURDDAŞsahin.senturk@krediver.com:

cevabın bumu yani !!!! yılmazada,uzanlarada,demirellerede,boynerlerede,aslıtürklerde,dalanlarada,çillerede,topraklarada,koçlarada aklıma geldikçe yazarım onlarada bi cevaplarmısın biraz gezizekalıyımda onlarıda bi hatırlat oldumu ????ne kadar parasınıda yaz ???İbadete gelince ben ibadet etmiyorlar demedim ALLAH cc zikir etmiyorlardı bu kadar dedim körmüsün düzgün oku yorumu ???

yanıt0
yanıt0
HIRSIZ VARiturker@msn.com:

Yurddaş merak ettiğim birşey var!! bu iş için size ne kadar maaş ödüyorlar? yazıları kendiniz mi üretiyorsunuz? yoksa size şunu yazın bunu yazın mı diyorlar? HIRSIZ VAARRRRR

yanıt0
yanıt0
YURDDAŞsahin.senturk@krediver.com:

hırsız var diyen kardeşim yaşın kaç sorabilirmiyim? küçüksen o zamanları görmemişindir . BABAN SÖYLESİN O ZAMANLARI ,YAŞIYOR İSE!!! ÖLDÜĞSE rabbim günahlarını af etsin ölmediyse rabbim sağlık versin huzur versin ,,, ŞUNU YAZAYIM İNSANIN DÜŞÜNCELERİNİ SATIN ALAMAZSIN DEĞİŞTİRMESİN HERKEZİN KENDİNE GÖRE DOĞRULARI VAR anladın

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title