Haberler

Apple'ın Smart Connector Fiyaskosu!

Alışageldiği üzere günümüz standartlarından faklı olarak genellikle cihazlarında özel bağlantı teknolojileri kullanmayı tercih eden Apple, anlaşılan o ki iPad Pro için geliştirdiği Smart Connector ile beklediği ilgiyi göremedi.

Alışageldiği üzere günümüz standartlarından faklı olarak genellikle cihazlarında özel bağlantı teknolojileri kullanmayı tercih eden Apple, anlaşılan o ki iPad Pro için geliştirdiği Smart Connector ile beklediği ilgiyi göremedi. Zira yakın zamanda yayınlanan yeni bir rapor ile Smart Connector tam bir fiyasko ilan edildi.

Apple Smart Connector tutmadı!

Geçtiğimiz günlerde Fast Company tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, Apple Smart Connector"ün aksesuar üreticileri arasında yerini alamayışının başlıca sebebi yine Apple"ın kendisi.

Raporda bahsedildiği üzere iPad Pro için piyasada hali hazırda 4 adet aksesuar bulunmakta. Bunlardan ilki Apple"ın kendi Smart Keyboard"u olmakla beraber diğer üç ürün ise Logitech tarafından sunuluyor ve iki klavye ile bir adet bağlantı istasyonundan oluşuyor.

Bu bağlamda zaten azınlıkta olan iPad Pro kullanıcıları, aksesuar ihtiyaçları için ilk olarak Apple"ın kendi Smart Keyboard"unu tercih etmekte (rapora göre zaten iPad Pro için başka bir aksesuar ihtiyacı bulunmamakta). Ayrıca bir Logitech yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre ise: Smart Connector uyumlu aksesuar üretmek hem çok maliyetli hem de yeterince talep yok.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Logitech Apple Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title