Haberler

EKO AVM Kartepe'de Açıldı

Güncelleme:

Müslüm Güngör'ün sahibi olduğu Ekonomik Pazar Marketler Zinciri'nin züccaciye ve hediyelik eşya satışının yapılacağı EKO AVM Kartepe'de açıldı.

Müslüm Güngör'ün sahibi olduğu Ekonomik Pazar Marketler Zinciri'nin züccaciye ve hediyelik eşya satışının yapılacağı EKO AVM Kartepe'de açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın hayırlı olsun dilekleri eşliğinde açılış kurdelesini kestiği yeni işletmenin açılışında AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve siyasi parti temsilcileri de hazır bulundu.

Kartepe Hacı Mustafa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde züccaciyeden hediyelik eşyaya kadar gıda dışında insanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek EKO AVM Köseköylülerin hizmetine sunuldu. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın açılış kurdelesini aralarında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün olmak üzere siyasi parti temsilciler ile birlikte gerçekleştirdiği işletmenin açılışına çok sayıda Kartepeli de ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Ak Parti Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title