Haberler

Yaşam Atölyesi, Kişisel Dönüşüm Danışmaları Yetiştiriyor

Güncelleme:

257 bin katılımcısı ve 1.4 milyon üyesiyle Türkiye'nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi Yaşam Atölyesi, Türkiye'nin Kişisel Dönüşüm Danışmanları'nı yetiştiriyor.

2008 yılında Aret Vartanyan ve Zuhal Gürçimen tarafından kurulan ve Türkiye'yi Kişisel Dönüşüm olgusuyla tanıştıran Yaşam Atölyesi, kalıpları, şablonları bir kenara bırakarak insana değer veren değişimin öncülüğünü yapıyor.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ'NİN İŞBİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞİYOR

Bu güne kadar 257 bin ve 1.4 milyon üyesiyle Türkiye'nin dört bir yanına yayılma ve yurtdışına açılma hedefleri doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerleyen Yaşam Atölyesi Kadir Has Üniversitesi ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle kendi eğitmenlerini yetiştiriyor.

Bu işbirliğiyle altyapısı üç yılda hazırlanan program, 10 ay 120 saatlik bir eğitim sunuyor. Kişisel gelişim, psikoloji, felsefe ve sanat alanlarında birikime sahip adayların titizlikle değerlendirildiği bir sürece tabi tutularak kabul edildiği eğitime, 2015'in ilk aylarında yurtdışında global repütasyona sahip bir üniversite de seritifikaya dahil edilecek. Programın eğitmen kadrosunda ise, Aret Vartanyan ve Zuhal Gürçime'nin yanı sıra, alanlarının önde gelen isimlerinden oluşan bir danışman kurulu yer alıyor. Programı tamamlayan katılımcılara Yaşam Atölyesi dışında kendi iş alanları ve gelir modellerini yaratabildikleri bir platfom sunuluyor.

''ZOR BİR SÜRECİN ARDINDAN KATILIM VE MEZUNİYET GELİYOR''

Bugün dünyanın içinde bulunduğu kaosun temelinde insanların kendilerinden vazgeçmelerinin ve temel değerlerin unutulmasının yattığına dikkat çeken Aret Vartanyan sözlerine şu şekilde devam ediyor: "Her insan farklı bir hamura sahiptir ve yaşamını buna uygun dizayn edemediğinde mutsuzluk hakim olur. Bireyler ortak bir başarı hedefine ve etiketlere sıkıştırılıyor. Dini, dili, ırkı, maddi durumu ve daha birçok etiket bireyi yok ediyor ve birey sürekli olarak çevre baskısı, beklentiler doğrultusunda karşısındaki insanın istediği insana dönüşüyor. Gerçek başarı ise insanın yüreğinden gelen hayallerini gerçek kılmasıdır.

İnsanın arayışında bugün nereye baksak bir yaşam koçu, bir kişisel gelişim kursu ile karşılaşıyoruz. Bu nedenle kendi eğitmen programımızda çok titiz davranıyoruz ve zor bir sürecin ardından katılım ve mezuniyet geliyor."

YAŞAM ATÖLYEŞS KISA SÜRECE YÜZBİNLERCE İNSANA ULAŞTI

Kişisel Dönüşüm Programı'nın kurumsal eğitim alanındaki açığı da kapatmaya yardımcı olacağını belirten Yaşam Atölyesi Kurucu Ortağı ve Danışmanı Zuhal Gürçimen, kurumsal eğitimlerin tıkanma noktasına geldiğini ve katılımcıların yeni dünya düzeninde kurumsal eğitim standartlarının yerleşmesinde de önemli rol oynayacağını ifade ediyor.

Yaşam Atölyesi, 2008'de kurulduktan sonra kısa sürede yüzbinlerce insana ulaştı. Beyoğlu Mısır Apartmanı ve Acarkent atölyelerinin dışında 2012 yılında Amsterdam atölyesini kuran Yaşam Atölyesi, gelecek ay Milano atölyesini de hizmete açıyor. 2013 yılında tescillenerek Türkiye'nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi'ne dönüşen Yaşam Atölyesi, AVCT markası altında kurulan ayrı bir yapıyla Türkiye'nin önde gelen kurum ve markalarına kurumsal eğitimler sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Aret Vartanyan Türkiye Eğitim Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'da yakalandı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title