Haberler

Okan Üniversitesi'nden Farklı Bir E-Dergi

Okan Üniversitesi'nin e-dergi formatındaki yayın organı OkanMag'ın ilk sayısı çıktı.

OkanMag yayında!

Üniversitede yaşanan tüm gelişmeler, bundan böyle özel haberler, röportajlar, izlenimler ve çarpıcı fotoğraflarlar eşliğinde okuyucularla buluşacak. Okan Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Tahsin Aksu'nun yönetiminde hazırlanan OkanMag'ın Kasım-Aralık sayısının öne çıkan başlıkları arasında "Anaokulundan Üniversiteye" yepyeni bir konseptle eğitim hayatına "merhaba" diyen Okan Koleji'nin açılış töreni, üniversitemizin 2011-2012 Akademik Yıl Açılışı, Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan'ın verdiği yılın ilk "Girişimcilik Dersi" ve Türkiye'nin ilk sürücüsüz aracı OTONOM'a ilişkin ayrıntılar yer alıyor. Van Depremi'nin ardından yardım için bölgeye giden Okan öğrencilerinin yaşadıkları, üniversitemizdeki farklı etkinlikler ve çok daha fazlası da OkanMag'ın ilk sayısında yer buluyor.

OkanMag her yerde yanınızda

www.okanmag.com adresinde yayınlanmaya başlayan e-dergiye Windows tabanlı tüm bilgisayarların yanı sıra Ipad, Iphone, Blackberry ve Android tabanlı cep telefonları ile tablet bilgisayarlardan da istenildiği anda ulaşılabilecek.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Eğitim Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title