Haberler

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu 12 bin öğrenciyi ağırlayacak

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi, çocukların yaz aylarını verimli değerlendirmesi için Genç KOMEK Yaz Okulu düzenliyor. 7-14 yaş arası öğrenciler, Kur'an-ı Kerim, değerler eğitimi, gezi, kamp programları, sportif aktiviteler, sanat ve el becerisi gibi derslerin yanı sıra yaz kamplarına da katılıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocuklar için en güzel ve iyi olanı yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu 12 bin öğrenciyi ağırlayacak.

Çocukların yaz aylarını verimli değerlendirmesini sağlamak amacıyla 7-14 yaşındaki öğrenciler, Kur'an-ı Kerim, değerler eğitimi, gezi, kamp programları, sportif aktiviteler, sanat, el becerisi gibi derslerin yanında yaz kamplarına da katılıyor.

Genç KOMEK Yaz Okulu'nda çeşitli eğitimlere katılan öğrenciler, Kent Ormanı'nda ve Meram Dutlukır'da yaz kampları yapıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı açıklamada, çocuklar için her şeyin en güzelini ve iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Konya'da öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların özenle yürütüldüğünü aktaran Altay, şunları kaydetti:

"Katıldıkları oyunlarda ortak hareket etme, takım ruhu ve yardımlaşma gibi kavramları da daha çok özümsemiş oluyorlar. Ayrıca ilk yardım ve sağlıklı beslenme parkurunda da önemli bilgiler öğrenen çocuklarımızın küçük yaşlarda bilinçlenmeleri sağlanıyor. 18 Ağustos'a kadar sürecek Genç KOMEK Yaz Kamplarımızda 12 bin öğrencimizi misafir etmiş olacağız."

Kaynak: AA / Eğitim

Konya Büyükşehir Belediyesi Uğur İbrahim Altay Altay Konya Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title