Haberler

"Harry Potter serisinin ilk iki filminde Dombledore karakterini canlandıran Richard Harris'in, sahip olmasına rağmen unuttuğu eski fotoğrafı

Güncelleme:

1 Ekim Pazar ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. "Harry Potter serisinin ilk iki filminde Dombledore karakterini canlandıran Richard Harris'in, sahip olmasına rağmen unuttuğu eski fotoğrafına bakarken görüp var olduğunu 25 yıl sonra hatırladığı şey hangisidir, sorusu soruldu. (Kim Milyoner Olmak İster 1 Ekim Sorusu Cevabı Nedir? Kim Milyoner Olmak İster 200 Bin TL'lik soru!

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya "Harry Potter serisinin ilk iki filminde Dombledore karakterini canlandıran Richard Harris'in, sahip olmasına rağmen unuttuğu ski fotoğrafına bakarken görüp var olduğunu 25 yıl sonra hatırladığı şey hangisidir sorusu soruldu. Kim Milyoner Olmak İster? Kim Milyoner Olmak İster 200 Bin TL'lik soru cevabı ne?

"HARRY POTTER SERİSİNİN İLK İKİ FİLMİNDE DOMBLEDORE KARAKTERİNİ CANLANDIRAN RİCHARD HARRİS'İN, SAHİP OLMASINA RAĞMEN UNUTTUĞU ESKİ FOTOĞRAFINA BAKARKEN GÖRÜP VAR OLDUĞUNU 25 YIL SONRA HATIRLADIĞI ŞEY HANGİSİDİR?

A. Deniz kenarındaki malikanesi

B. Klasik lüks otomobili

C. Safkan yarış atı

D. İlk eşinden olan oğlu

Doğru Cevap : Klasik lüks otomobili

Osman Demir
Haberler.com - Eğitim

Richard Harris Atv Gündem Eğitim Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title