Haberler

DPÜ'de Orta Doğu Paneli Düzenlendi

Güncelleme:

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde Prof. Dr. Cengiz Tomar ve Dr. Öğr. Üyesi Vehbi Baysan'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Orta Doğu'nun Dünü, Bugünü ve Geleceği' konulu panel düzenlendi. Panelde Orta Doğu'daki sorunlar ve geleceğe dair öngörüler ele alındı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) Prof. Dr. Cengiz Tomar ve Dr. Öğr. Üyesi Vehbi Baysan'ın konuşmacı olarak katıldığı ' Orta Doğu'nun Dünü, Bugünü ve Geleceği' konulu panel düzenlendi.

DPÜ, Birlik Vakfı Tarih Topluluğu tarafından gerçekleştirilen ' Orta Doğu'nun Dünü, Bugünü ve Geleceği' başlıklı panele ev sahipliği yaptı.

Germiyanoğlu Yakup Bey Salonunda düzenlenen etkinliğe DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir, dekanlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Panelin moderatörlüğünü yürüten Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, düzenlenen panelin Türkiye'nin yanı başında yer alan Orta Doğu'da bugünkü sorunların nedenlerine işaret edeceğini ve buradan hareketle geleceğe dönük bir öngörü sağlayacağını kaydetti ve sözü panelistlere bıraktı.

Anlatımlarıyla yakın coğrafyamızın tarihine ve geleceğine ışık tutan Prof. Dr. Tomar ve Dr. Öğr. Üyesi Baysan'ın sunumları öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Konuklar daha sonra öğrencilerden gelen sorulara yanıt verdi.

Etkinliğin ardından Prof. Dr. Cengiz Tomar ve Dr. Öğr. Üyesi Vehbi Baysan'a günün anısına teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Cengiz Tomar Dumlupınar Orta Doğu Kütahya Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title