Haberler

Eğilmez'den Başbakan'a Rest Mi?

Güncelleme:

Şanlıurfa listesinde kendisine 10'uncu sıra yer verilen Yusuf Eğilmez'in Başbakan Davutoğlu'nun programına gitmeyişi akıllarda soru işareti bıraktı.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları ilk toplantısını gerçekleştirdi. Listenin ilk sırasına yerleşen Nureddin Nebati'nin başkanlık yaptığı toplantıya 10'uncu sıra adayı Yusuf Eğilmez katılmadı. Eğilmez, Başbakan Davutoğlu'na da gitmedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları ilk toplantılarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa birinci sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati başkanlığında yaptı. Toplantıda milletvekilli adayları ilk olarak kendilerini tanıtarak seçimle ilgili yapılması gereken hususları konuştu. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in de katıldığı toplantıya 10'uncu sıra adayı Yusuf Eğilmez katılmadı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir araya geldiği Urfa heyetinde de yer almayan Eğilmez'in son sıralara konulduğu için partiye tepkili olduğu öne sürüldü. Yusuf Eğilmez, iki dönem il başkanlığı yapmış, bu dönem içerisinde hem adı şaibelere karışmadığı hem de tüm seçimleri başarılı yürüttüğü için listenin en ön sıralarında yer alacağı düşünülmüştü.

DAVUTOĞLU, 12-0 İSTİYOR

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu da ilk olarak Şanlıurfa adaylarını kabul etti. Seçime ilişkin bir değerlendirme yapan Başbakan Davutoğlu, adaylara ve il başkanına çok çalışmaları gerektiği yönünde uyarıda bulurken, "Şanlıurfa'dan 12-0 bekliyorum" dedi.

EĞİLMEZ'İN MAZERET BİLDİRDİĞİ BELİRTİLDİ

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarının 15 Nisan'da AK Parti Genel Merkezinde yapılacak aday tanıtım töreni sonrası Şanlıurfa'ya gelip seçim çalışmalarını başlatacakları öğrenildi. Partiden yapılan açıklamada, mevcut milletvekili ve aday olan M. Kasım Gülpınar'ın yurtdışında olduğu için, Yusuf Eğilmez'in ise mazeret bildirerek toplantıya katılamadığı belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Davutoğlu Nureddin Nebati YUSUF EĞİLMEZ Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

kuyudaki yusuf 1:

yusuf bey il başkanı iken görev talep edilmez verilir derdi demekki bize takiye yapıyordu, , , samımı değildi şimdi parti senın aslında vakıf mallarını zimetıne geçirmekten ve kardeşinin düğün paralarını parti parasından almaktan aslında seni 286 nın dışında tutması lazım ama yapmamış 10 koymuş, , , elini öp başına koyki listeye girdin, , ama sende haklısın başta olsaydı çevrene başka partiye verın ben nasıl olsa enayı oylarla çıkıyorum diyecektın, , şimdi kendin için çalışman lazım, , madem 10 sıradasın emınım işid bağlamak lazım dediğin bolgenın oyuna ihtiyacın var, , eee o bolgeye gitmeye sıkıyorsa gidersın sayın vekilim, , , herkesin hesabı var ama ALLAHIN Hesabıda var olduğunu goremedin, etme bulma dunyası eken bicer, ,

6
1
yanıtYanıtla
mehmet nucakmobilWeb@haberler.com:

12 0 dogrudur akp 00000 bdp 12

3
1
yanıtYanıtla
ap:

oyumuz akp ye

0
3
yanıtYanıtla
şehrazad eren:

yusuf beg artık akrabaların oyunu başka partiye vermezsin, , gerçi tüm oyun 50yu geçmez, ama artık başka partiye oyun verın dersen sen çıkamayacaksın, , hadi yusuf çalış hadi çalış, ,

0
1
yanıtYanıtla
mustafa:

Bugün AK Parti’den Karaköprü Belediye Meclis üyesi listesinde olmadığımı gördüm. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Egilmez ile aramızda yapılan konuşmayı Bazı Milletvekillerine bildirdim.

1
0
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

yusuf eğilmez seni hiç almamalari gerekiyordu....başbakanımız seni 10 sıraya koymuş hala şikayet ediyorsun...

1
0
yanıtYanıtla
mustafa:

Her ne kadar ''rüşvet kamu malına zarar vermiyorsa'' diye hafifletmeye çalışsalar da, rüşvet rüşvettir ve gayri ahlakidir. . . AK Parti’den Karaköprü Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan Mehmet Yetim, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Egilmez, hakkında şok bir iddiada bulundu. AK Parti’den Karaköprü Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan Mehmet Yetim, Meclis üyesi olabilmesi için AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Egilmez’in bir lokantaya olan 40 Bin TL’lik Borcu kendisine ödettiğini iddia etti. devamı geliyorrrrr.

1
0
yanıtYanıtla
şehrazad eren:

syn başbakanım hangı 12-0 hangı aday size ne getırecek, , o listeki, her ilçeden üçer üçer akraba, fosil adaylar, , vakıf mallarını yiyebilecek kadar yoldan çıkmış adaylarla 12-0 olmaz, , banamı oy verdınız kıme oy verdıysenız gidin ondan iş isteyın diyen adaylarla olmaz 12-0, , birinci sıra faruk çelik bakan gibi biri gelirse, rantı bize kaptırmaz, , kasın gül pınar bakan olmaması için içerdeki çekişmeler, , ehhh nureddın nebatı gelsinde en azından kasım yada guclu bır bakandan kurtuluurm nebatıyı yonlendirmek kolay diyen zübükzadeler, urfa halkı garip kendi ilinde filler tepişirken halk mahvoluyor, ,

1
0
yanıtYanıtla
mehmet arabmobilWeb@haberler.com:

Egilmezin hakki listeye girmemesidir aslinda bir ırkı hor gören asagilayan bir insanin toplumu temsil hakki yok temsil edemez

0
0
yanıtYanıtla
ahmet sulak:

Her ne kadar ''rüşvet kamu malına zarar vermiyorsa'' diye hafifletmeye çalışsalar da, rüşvet rüşvettir ve gayri ahlakidir. . . AK Parti’den Karaköprü Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan Mehmet Yetim, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Egilmez, hakkında şok bir iddiada bulundu. AK Parti’den Karaköprü Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan Mehmet Yetim, Meclis üyesi olabilmesi için AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Egilmez’in bir lokantaya olan 40 Bin TL’lik Borcu kendisine ödettiğini iddia etti. devamı geliyoor. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title