Haberler

    Efsane yıldız Audrey Hepburn'ün nadir fotoğrafları satışa çıkarılıyor

    Güncelleme:

    Sinemanın efsane isimlerinin başında gelen Audrey Hepburn'ün nadir olan 14 fotoğrafı düzenlenecek bir müzayede ile satışa çıkarılacak.

    1993 yılında hayata veda eden Audrey Hepburn'ün "Savaş ve Barış" ile "Bir Rahibenin Hikayesi" adlı filmlerde canlandırdığı karakterlerin kostüm ve makyajlarıyla çektirdiği 14 tane fotoğrafı 24 Eylül'de düzenlenecek bir müzayedede satılacak.

    FARKLI FARKLI POZLARI BULUNUYOR

    Hepburn, bu fotoğraflarını ölümüne kadar kendisi muhafaza etmişti. Audrey Hepburn, fotoğrafların bir setinde Tolstoy'un Savaş ve Barış adlı romanından uyarlanan filmde Kontes Natasha Rostova karakteri olarak görünüyor. Ünlü oyuncu başka bir karede ise Bir Rahibenin Hikayesi adlı filmin çekimleri öncesi yapılan makyajı ve kostümüyle poz vermiş.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Audrey Hepburn Tolstoy Eylül Haberler

    Bakmadan Geçme

    Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
    500

    Yorumlar (10)

    TAVUK COBANI (ChickenBoy not cowboy):

    Güzel kadin ama kusursuz degil, az atin da civcivler yesin. . .

    2
    3
    yanıtYanıtla
    IHTIYAR:

    GÜNÜMÜZE UYARALARSAK FENA PARÇA OLARDI. DOYANACA BAKARDUK HAA SANATA LOO

    2
    3
    yanıtYanıtla
    püskül:

    hande dogandemire cok benziyor

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Lolilopcu:

    Ne diyon sen gevşek

    yanıt3
    yanıt1
    Öhm:

    En ünlü filminde hayat kadınıydı.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Pascola:

    Tiffanyde kahvalti

    yanıt0
    yanıt0
    Nok:

    Julia roberts da öyleydi.

    yanıt0
    yanıt0
    BUNAK:

    Bu karı da yalan oldu looo, dunya hec kimseye kalmiyo laaa

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Neva:

    Ruzgar gibi gecti filmini hatirladim birden.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    YASLI KURT:

    Cok atesliydi biz genc iken haaa

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title