Haberler

Efecan Şenolsun davası ne oldu? Efecan Şenolsun kim, kaç yaşında, nereli? Efecan Şenolsun kardeşi kim? Efecan Şenolsun dizileri ve filmleri!

Güncelleme:

Efecan Şenolsun, aynı dizide yer aldığı Elit İşcan'a yönelik cinsel saldırı, hakaret ve küfür iddialarıyla 17 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılanıyordu. Bugün Şenolsun hakkında beraat kararı verildi. Bunun üzerine, Efecan Şenolsun davası ne oldu? Efecan Şenolsun kim, kaç yaşında, nereli? Efecan Şenolsun kardeşi kim? Efecan Şenolsun dizileri ve

Oyuncu Efecan Şenolsun, aylardır hakkında cinsel saldırı, hakaret ve küfür gibi iddialarla yargılanmaktaydı. Efecan Şenolsun instagram ve tüm sosyal medyalarda bu davayla gündemden düşmezken, bugün hakkında son karar verildi. Şenolsun, aynı dizide rol alan Elit İşcan'a karşı cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanıyordu, bugün üzerine atılan "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçundan beraat etti.

EFECAN ŞENOLSUN DAVASI NEDİR? SON DURUM NE?

Aynı dizideki rol arkadaşı Elit İşcan'a karşı cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan oyuncu Efecan Şenolsun, üzerine atılı "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçundan beraat etti. Duruşma salonundan çıkarken karara sevindiği görülen Efecan Şenolsun ağlayarak avukatına sarıldı. Müşteki Elit İşcan ise farklı bir kapıdan çıkarak basın mensuplarına görüntü vermek istemedi. Anadolu 19. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Haydar Efecan Şenolsun ve avukatları katıldı. Duruşmada müşteki Elit İşcan ile avukatları da yer aldı.

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Hasan Efecan Şenolsun'un üzerine atılı "Hakaret" ve "Cinsel saldırı" suçlarından beraatine karar verdi. Mahkeme beraat kararının gerekçesi olarak sanığın üzerine atılı suçları işlediğine dair kesin ve inandırıcı delillerin olmamasını gösterdi.

EFECAN ŞENOLSUN KİMDİR?

Efecan Şenolsun, 11 Eylül 1992'de İzmir'de doğdu ve 29 yaşındadır. Şenolsun, 1.82 boyunda ve 65 kilodur. Bilgi Üniversitesinde Performing Arts eğitimi aldı.

Efecan Şenolsun, "Güneşi Beklerken" dizisiyle tanındı ve "Bu Şehir Senindir" isimli kısa filmle birçok festivalde ödül aldı. 'Kocan Kadar Konuş filminde de konuk oyuncu oldu.

Efecan Şenolsun'un Gitarist Özgür rolünü canlandırdığı; Ebru Özkan, Erkan Petekkaya ve Barış Falay gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Paramparça'da da ününü devam ettirdi. Efecan Şenolsun, 2018'de Show TV ekranlarına gelen Çarpışma adlı dizide Yakup karakterini, aynı yıldan itibaren Yaşamayanlar dizisinde ise Sercan karakterini canlandırdı.

EFECAN ŞENOLSUN DİZİLERİ VE FİLMLERİ?

Efecan Şenolsun dizileri:

Çarpışma (Yakup, TV Dizisi 2018)

Yaşamayanlar (Sercan, TV Dizisi 2018)

Hayat Sırları (Hakan, TV Dizisi 2017)

Nadide Hayat (Cem, Sinema Filmi 2015)

Fi (Murat Yılmaz, TV Dizisi 2015)

Kocan Kadar Konuş(Murat, Sinema Filmi 2015)

Paramparça (Baterist Özgür, TV Dizisi 2014-2015)

Güneşi Beklerken(Can, TV Dizisi 2013)

EFECAN ŞENOLSUN KARDEŞİ KİM?

Efecan Şenolsun ve Melisa Şenolsun kardeş mi sorusu özellikle sosyal medyada çok merak ediliyor. Efecan Şenolsun ve kendisi gibi oyuncu olan Melisa Şenolsun, kardeşler. Efecan Şenolsun, Melisa Şenolsun'un abisidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Efecan Şenolsun Elit İşcan Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title