Haberler

Edremit'te Koltuklar Küçüklere Kaldı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla İdareciler Makamlarını Küçüklere Devretti.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla idareciler makamlarını küçüklere devretti.

Belediye Başkan vekili Ali Şenol Sözer'den görevi teslim alan Özcan İlköğretim Okulu öğrencisi Gülin Durmaz, belediye birim amirlerini toplayarak 1 yıllık çalışmalarını sordu. Küçük başkan, kendisine sorulan sorulara verdiği nükteli cevaplarla herkesi şaşırttı. Gülin Durmaz'a "Belediye faaliyetlerinde yapılması gereken işlere bütçeniz yetiyor mu?" diye sorulduğunda, "Tabii ki her şeyi belediyenin karşılaması mümkün değil, halkımızın da yönetimimize yardımcı olması gerekmektedir" derken, jeotermal çalışmalarının çok iyi ilerlediğini, 2008 yılında 7 bin 500 konutun jeotermal enerji ile ısıtılacağını söyledi.

Özcan İlköğretin Okulu öğretmenleri Abdurrahman Karagül ve Mehmet Suat'ın eşlik ettiği öğrencilerden başkan yardımcısı olarak görevlendirilen Nur Altıbaş da İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Öztürk'ten Edremit'te yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sözer, çocukların bayramlarını kutlarken onlara çeşitli hediyeler verdi.

Bu arada Edremit Kaymakamı Ekrem Büyükata ise görevi bir günlüğüne Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencisi Faik Taşçı devretti. 19. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Paç'ın koltuğuna 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Fatih Muzaffer Türkyılmaz, Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan'ın makamına ise Göbelezoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Didem Uzun oturdu.

(BT-MŞ)

20.04.2007 16:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title