Haberler

Ediz'in Adını Yaşatacaklarını Söyleyen Ünal: En Büyük Hayali Milli Takımdı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, kalp krizinden ölen futbolcuları Ediz Bahtiyaroğlu'nun en büyük hayalinin Milli Takım olduğunu söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, kalp krizinden ölen futbolcuları Ediz Bahtiyaroğlu'nun en büyük hayalinin Milli Takım olduğunu söyledi. Ünal, Ediz'in adını sentetik saha ve stadyum giriş kapısına vereceklerini, ayrıca adına anaokulu yaptıracaklarını açıkladı. Olay gecesi Ediz ile aynı evde olan kız arkadaşı E.A.'nın polise verdiği ifadesinde Ediz'in bacaklarının ağrıması nedeniyle masaj yaptığını söylediği öğrenildi.

TAKIMIN NEŞESİYDİ

Kırmızı-Siyahlı kulübün başkanı Halil Ünal, 26 yaşında yaşamını yitiren Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Ediz'in milli takıma gitmeyi çok arzu ettiğini belirten Halil Ünal şöyle konuştu: "Ediz takımın neşesiydi. Bu sene en büyük hayali, hedefi milli takıma gitmekti. Çok arzu ediyordu. Ama takdiri ilahi. Vakit saat. Üzülüyoruz tabi ki üzülmemek mümkün değil. Çok değerli, kıymetli bir oyuncumuzu kaybettik. Toprağı bol, kabri cennet olsun. Eskişehirspor takımı vefalı bir camiadır. Özellikle şahsım, arkadaşlarım da aynı şeyi düşünüyoruz. Kendisinin adını hem tesislerimizdeki sentetik sahaya, hem açık tribün girişindeki kapıya vereceğiz. Hem de Allah nasip ederse onun adına Eskişehir'de bir anaokulu yaptırıp Ediz Bahtiyaroğlu ismini böyle yaşatacağız. Yılda bir kere de rahmetliyi kalecimiz Sinan gibi anacağız. Bu Eskişehirspor'un başına gelen ikinci hadise. Onun için duacıyız. İnşallah bundan sonra takımımız böyle ağır acıları yaşamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tüm camiamızın başı sağolsun. Acılı günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz."

ANTREMANA ÇIKTILAR

Eskişehirsporlu futbolcular da tesislerde akşam saatlerinde biraraya gelerek teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde antrenmana çıktı. Futbolcuların oldukça Ediz'in ölümü nedeniyle oldukça üzgün oldukları gözlendi. Ediz ile aynı evi paylaşan ve olay günü yanında olan orta saha oyuncusu Hürriyet ile antrenman başlamadan önce arkadaşları bir süre sohbet etti. Hürriyet'in sağ kolunda 'Ediz' yazının olması dikkat çekti.

KIZ ARKADAŞI AĞRIYAN BACAKLARINA MASAJ YAPMIŞ

Bu arada olay gecesi Ediz ile aynı evde bulunan kız arkadaşı E.A. polise verdiği ifadesinde Ediz'in saat 22.00 sıralarında tripleks evin üst katında kalan futbolcu Hürriyet ile birlikte eve geldiklerini söyledi. Daha sonra Ediz'le tren garına gittiklerini ve burada ertesi gün kendisinin Ankara'ya gitmesi nedeniyle Yüksek Hızlı Tren bileti alıp tekrar eve geri döndüklerini anlatan E.A.'nın ifadesinde, "Ediz, bacaklarında tutulma ve ağrı olduğunu söyledi. Bacaklarına masaj yaptım. Yattıktan sonra fenalaştı. Ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekibi müdahalede bulundu, ancak kurtaramadı. Yaşının genç olması nedeniyle ambulanstaki doktor ölümünü şüpheli gördü ve durum polise bildirildi" dediği öğrenildi.

(EK/RT) - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Halil Ünal Hürriyet Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title