Haberler

EDHO'nun kadın çalışanlarına otelde büyük şok! Çıplak halde odaya girip tecavüze yeltendiler

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde görevli olarak çalışan 3 set çalışanı kadın, çekim için bulundukları otelde dün gece korkunç bir olay yaşadı. Yan odada kalan erkekler, çıplak halde kadın personellerin odasına girmeye çalışıp şiddet uygulamaya kalkıştı.

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde görevli olan 3 kadın çalışan otel odasında dehşeti yaşadı. Kostüm görevlisi 3 kadın, Maltepe'deki çekimler öncesinde otele yerleştikten sonra yan odada kalan şahısların saldırısına uğradı.

KÜFÜRLER SAVURUP KAPIYI KIRMAYA ÇALIŞTILAR

TV100'de yer alan habere göre, çekim yapılan mekanın üstündeki otelde, kostüm ve hazırlık için tutulan odada çalışan üç kadına saldırıldı. Uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf eden saldırganlar, küfürler savurarak oda kapısını kırmaya çalışarak fiziki şiddet teşebbüsünde bulundu.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Set çalışanı üç kadın bir yandan odanın kapısını tutmaya çalışırken diğer yandan aşağıda çalışan arkadaşlarından yardım istedi. Gelen yardımla kurtarılan üç kadın, tanıklar eşliğinde karakola giderek şikayetçi oldu.

EDHO'nun kadın çalışanlarına otelde büyük şok! Çıplak halde odaya girip tecavüze yeltendiler

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Yapılan incelemede saldırganlardan ikisinin uyuşturucu üretimi, satışı, reşit olmayan kıza cinsel istismar gibi suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

Adalet:

Genel af isteyenler,af cikaranlar olmak uzere 2 ye ayrilir.yeni turkiye sizin eseriniz ovunebilirsiniz

84
9
yanıtYanıtla
Turk:

Boş konuşma taciz tecavüz mahkumlarina af yapilmadi onlar kapsam dışında

yanıt6
yanıt17
adil:

Uyuşturucu taciri ve çocuk tecavüzcüsünün sokakta ne işi var ?

56
6
yanıtYanıtla
Bahco:

Bız onları affettık devam etsinler diye. Eski karısının ölüm emrini vereni de affettık hatta vatan sevdalısı olarak gösterdik

yanıt7
yanıt1
öylesine:

işte asıl soru bu.

yanıt8
yanıt2
Ceyhanlı:

Suç makinası ama sokakta geziyorlar güzel iş kimin canını yakacaklar ilerde öğreniriz çünkü ceza almayacaklar

50
3
yanıtYanıtla
cello:

eeee söyleyin mafya çakır abiye cezasını versin. . . yoksa bunlar sadece dizi de mi mafya

29
8
yanıtYanıtla
demekki rolünü iyi yapıyor:

ne kafasız beyinsiz insanlarsınız adamın kazancı yaptığı bu işten rol icabi mafyada olur dilencide garsonda hangi rol tip olarak gidiyorsa o rolü üstlenir gerçekle hayal dünyasını karıştırmayın bu kadar akılsız olmayın kello

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Af çıkardınız yeni Türkiye gurur duyun

32
4
yanıtYanıtla
atcan:

ve suç makinası olan bu adamlar otelden ayrılarak yeni işlerine doğru hızla yola koyuldular. nasılsa baş yok badırık çok

27
6
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title