Haberler

Şarkıcı Banu Alkan'dan Demet Akalın'a Gönderme: Konuşarak Şarkı Söylüyor

Güncelleme:

Hülya Polat katıldığı 2. Sayfa programında oyuncuların şarkıcılık yapmasıyla ilgili Banu Alkan'a gönderme yaptı. Canlı yayına telefonla bağlanan Alkan, "Benim harikulade sesim var. Demet Akalın bile konuşarak şarkı söylüyor" diyerek kendisini savundu.

Karadeniz müziğinin sevilen sesi Hülya Polat, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Son zamanlarda bazı oyuncuların şarkıcılık yapmasıyla alakalı konuşan Polat, "Banu Alkan bile şarkı söyledi" dedi.

Hülya Polat'ın açıklamasının ardından programa bağlanan Banu Alkan, "Benim sesim harikulade" dedi.

"BANU ALKAN BİLE ŞARKI SÖYLÜYOR"

Gökçe Bahadır, Serenay Sarıkaya ve Bergüzar Korel'in oyunculuktan şarkıcılığa geçmesiyle alakalı konuşan Hülya Polat, "Banu Alkan bile şarkı söylediyse herkes söyleyebilir" dedi.

Şarkıcı Banu Alkan'dan Demet Akalın'a Gönderme: Konuşarak Şarkı Söylüyor

"KENDİMDE YETENEĞİ HİSSETTİM VE ALBÜM YAPTIM"

Telefonla canlı yayına bağlanan Banu Alkan, şöyle konuştu: "Bir albümüm 2 milyona yakın satmıştı. Neremi şarkısı inanılmaz hala dinleniyor. Bebeğim şöyle söyleyeyim; Ben sinemacıyım ama şarkı söylemekte çok büyük bir keyif. Ben kendimde o yeteneği hissettiğim anda hemen albüm yaptım. Benim herkese saygım sonsuz. şarkı söylemek çok zor bir şey. Bağırarak şarkı söylemek operacılara ait.

Şarkıcı Banu Alkan'dan Demet Akalın'a Gönderme: Konuşarak Şarkı Söylüyor

"DEMET AKALIN KONUŞARAK ŞARKI SÖYLÜYOR"

Bugün Demet Akalın konuşarak şarkı söyledi ve başarıya ulaştı. Benim sesimi halk çok sevdi ve 2 milyon sattı. Harikulade bir sesim var."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Hülya Polat Banu Alkan Haberler

500

Yorumlar (14)

BU ÜLKENİN YAKASINI BIRAKIN AK SOYUCULAR:

EKREM İMAMOĞLU BAŞKANNNNNNNNNNNNNN

8
9
yanıtYanıtla
Çok doğru:

Çok isabetli bir tespit yapmış, tekerleme söyler gibi güya şarkı söylüyor. Dum tıks dum tıks , ses var mı yok , bir güne bir gün de kimse bu gerçeği dile getirmedi. Yalan mı söylüyor kadın.

11
3
yanıtYanıtla
ALLAH KİMSEYİ AKILDAN NOKSAN ETMESİN:

HALKI ONU BEĞENMİŞMİ?:)))))) NEREMİ SAÇMALIĞINI ŞARKIMI ZANNEDİYORMUŞ:))))

10
2
yanıtYanıtla
GÜRCÜSTANLI:

AYNEN

yanıt3
yanıt1
Ayse esmeli:

Banuuuuuuu alkannnnn seviyorummm seniiiii coooook harikasin

4
5
yanıtYanıtla
Tr:

iyice bunadı banu....demet akalın kim sen kimsin

1
7
yanıtYanıtla
ZR:

DEMET KALIN DA KiM LAN

yanıt3
yanıt1
haklı:

bir 15 yaş küçük olsa o da yapımcıları arkasına alır son teknoloji programlarla her sene albüm yapar kraliçe olurdu. örneklerini görüyoruz eğri oturup doğru konuşalım.

7
0
yanıtYanıtla
O da birşey mi:

Banu da soyunarak kazanıyor

1
3
yanıtYanıtla
..:

Evet ablacım evet ! Cem Yılmaz eline su dökemez senin valla, o derece komiksin yani. :))))) Allah''ım bunlar neyle besleniyorlar ya. :)))))

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title