Haberler

Kısa sürdü ama fena salladı! İşte Düzce'deki depreminin şiddetini en net gösteren video

Güncelleme:

Düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem, korkuya neden oldu. 10 saniye süren depremin şiddeti, bir marketin kamerasına anbean yansıdı. Videoda market raflarının dağıldığı görülüyor.

Düzce'de saat 15.40 sıralarında meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem hem Düzce'de hem de çevre illerde panik yarattı. Yaklaşık 10 saniye süren depremde herhangi bir can kaybı yaşanmazken, depremin şiddeti bir marketin kamerasına yansıdı.

RAFLAR DEVRİLDİ

Markette meydana gelen sarsıntıyla raflarda bulunan ürünlerden bazıları devrilirken, içeride bulunan vatandaşlar ise panikle dışarı çıktı. Bir başka görüntüde de mobilya mağazasında bulunan vatandaşların kendilerini can havliyle dışarı attığı görüldü.

Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem; İstanbul'da da hissedildi (4)

Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem; İstanbul'da da hissedildi (4)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce Haberler

500

Yorumlar (1)

Es ruzgar:

Türkiye'de ev ve dükkan sahipleri aç gözlü paraya doymuyorlar tanıdığım birisi dükkan kiraladı dükkan sahibi emlakçıyim deyip hem komisyon alıp vede 1kira bedeli almış deprem olduğu zaman bu kötü kalpli mülk sahipleri olmekden korkar Türkiye'ye felaket gelebilir insanlarda merhamet inanç kalmamış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title