Haberler

Duygu Çetinkaya: Bu Sis Perdesi Aralanacak

Güncelleme:

Duygu Çetinkaya, Üsküdar'da sokağa çıkarak tepkisini, ''Bu sis perdesi aralanacak elbet ama olan yine vatana, vatandaşa, güvene, özgürlüğe ve bu millete olacak!" sözleriyle gösterdi.

TSK içinde bir grup askerin İstanbul ve Ankara'da darbe girişiminde bulunması, halkı ayağa kaldırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı sokağa çağırması üzerine binlerce kişi yollara düştü. Nihat Doğan ve Duygu Çetinkaya'nın da halkın arasına karıştığı gecede, birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından Türk bayrağı fotoğrafını paylaşarak düşüncelerini dile getirdi.

''BU SİS PERDESİ ARALANACAK''

Asker kızı olan Duygu Çetinkaya, Üsküdar'da sokağa çıkarak tepkisini gösterdi. Halk ve asker arasındaki arbedenin videosunu paylaşan Çetinkaya, "Polisler gelip askerlerin hepsini tutukladı. Bir asker kızı olarak ilk defa Türk askeri olduğunu söyleyen birine bağırdım. 'Emir aldık' diyorlar. 'Kimden?' diyoruz, cevap yok. Bu sis perdesi aralanacak elbet ama olan yine vatana, vatandaşa, güvene, özgürlüğe ve bu millete olacak!" sözleriyle o anki durumu anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Duygu Çetinkaya Üsküdar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title