Haberler

'Düşmanı Korurken' Nefes Kesmeye Hazırlanıyor

Usta aktör Denzel Washington ve son dönemin aranan ismi Ryan Reynolds nefes kesen bir macerada bir araya geliyor.

Washington'ın CIA'ye ihanet eden eski bir ajanı; Reynolds'ın ise kendini kanıtlamak için fırsat kollayan acemi bir ajanı canlandırdığı 'Düşmanı Korurken' 10 Şubat'ta vizyona giriyor.

Aksiyon-gerilim türünün son örneklerinden Düşmanı Korurken'in başrollerinde Oscar ödüllü aktör Denzel Washington ve Ryan Reynolds yer alıyor.

Washington, bu filmde CIA'e ihanet eden ve Güney Afrika'ya vardıktan sonra istihbarat birliğini serseme çeviren tehlikeli bir ajan rolünde. Eski ajan, getirildiği güvenli evde paralı askerler tarafından saldırıya uğrayınca oradan kaçmasına yardımcı olmak, kendini kanıtlamak için fırsat bekleyen acemi ajana iş (Reynolds) düşer. Uzman manipülator, sözde hamisiyle oyuncak gibi oynarken, genç ajanın ahlaki değerleri sınanmakta, idealizmi yerle bir olmaktadır. Onları öldürmek isteyenlerin kim olduğunu buluncaya dek birlikte hayatta kalmak zorundadırlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Denzel Washington Ryan Reynolds Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title