Haberler

Endonezyalı annenin düşen uçaktan paylaştığı son fotoğraf yürekleri parçaladı

Güncelleme:

Düşen uçakta bulunan Ratih Windania, çocuklarıyla çekilmiş son fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Irfansyah Riyanto, kız kardeşi Ratih ve çocuklarının üç haftalık bir tatilin sonunda Batı Kalimantan Adasındaki Pontianak'a geri dönmek için Cakartadan uçağa bindiklerini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Cumartesi günü Endonezya'nın başkenti Cakarta'dan kalktıktan sonra radardan kaybolan uçağın kalkıştan kısa süre sonra denize düştüğü belirlenmişti. Uçakta mürettebatla birlikte 62 kişi bulunuyordu. Olayın ardından teyakkuza geçen yetkililer Sriwijaya Havayolları'na ait yolcu uçağının parçalarını ve kara kutusunu bulmuştu. Uçağın enkazının bulunduğu bölgede çok sayıda cansız bedene ulaşılmıştı. Yetkililer parçaların incelenmek üzere krizine merkezine açıklamıştı. Endonezya Donanması, yolcu uçağının enkazının başkent Cakarta sahilinin kuzeyindeki Thousand Adaları açıklarında 4 ayrı noktaya dağıldığını açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Endonezya Jakarta Haberler

500

Yorumlar (11)

SERTAN:

ALLAH RAHMET EYLESİN ENDENOZYALILAR ÇOK SEMPATİK İYİ İNSANLAR BENİM ÇOK SAYIDA ENDENOZYALI KADIN ARKADAŞIM VAR FACE BOKK TA GÖRÜŞÜYORUM SEMPATİK İNSANLAR

15
4
yanıtYanıtla
Nazi HiTler:

Birde erkeklerini dene bak onlarda sempatik geliyormu

2
15
yanıtYanıtla
45:

allah mekanlarını cennet eylesin allah endonezzyaıları her türlü felaketlerden korusun amin allah gizli bilinen bilinmeyen ordularıyla endoneyalıları çepeçevre kuşatsın korusun amin inşallah alemlere rahmet olarak gelen peygamberimie komşu olurlar amin

13
2
yanıtYanıtla
BRO:

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok yazık olmuş.

13
1
yanıtYanıtla
KARA iBiK-SEVMESiN DE ALMASIN DA:

Cocuklara bak yaaa, bu yasa kadar yasadiklari mutluluk yeter miydi onlara, dahasi olamaz miydi? ''Allah sevdigini yanina erken alirmis'' diyen biri cikarsa agzinin ortasina yapistiririm tokadi, nefisliginden birkac tane daha ister haaaa.

2
12
yanıtYanıtla
Veli:

Bu dünya bir imtihan yeridir, böyle diyenleri ve sabır gösterenleri. Sabır gösterenler zaten Cennette karşılığını alacak, bu dünyada erken ölmüşsün çok yaşamışsın bir önemi yok. Önemli olan nasıl yaşadığın. Çocuk yaşta ölenler zaten direkt cennetlik, sen onlara değil kendine üzül.

yanıt8
yanıt1
ademm:

uçakta işlerine gelmeyen bilim adamı gibi insanlar varsa bu yüzden düşürülmüş olabilir, ülkemizdeki orman yangınlarının ve yağmur yağmamasının sebebi de siyonist hıristiyanların bir uygulamasından kaynaklanıyor

9
3
yanıtYanıtla
Trerf:

Komik. . . Hangi uygulama söyle de bilelim. Engel olalım. Azıcık düşünün ya. Bırakın bu saçma işleri

yanıt0
yanıt0
Seren canj:

Adalet olmayan idam olan ülke acıma duygusu yok bunlarda

0
7
yanıtYanıtla
endonezyada yasıyorum:

endonezyada yasıyorum endonezya ınsanını ımkanınız varsa tanımanızı ısterım. muhteşem ınsanlar.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title