Haberler

DUS açıklandı mı? 2021 DUS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonuç sorgulama ekranı!

Güncelleme:

Gündemin merak edilen konuları arasında DUS açıklandı mı? 2021 DUS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? soruları geliyor. Vatandaşlar, 2021 DUS açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır araştırıyor. Son yapılan açıklamada DUS sonuçları idari yargı kararı sonrasına ertelenmişti. Peki, DUS açıklandı mı? 2021 DUS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonuç sorgulama ekranı! İşte bilgiler...

Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ne zaman açıklanacak? 2021 DUS açıklandı mı, ne zaman açıklanır? 2021 DUS sonuçları neden açıklanmıyor? 2021 DUS sonuçları hangi gün açıklanacak? 2021 DUS sınav sonuç tarihi ve sorgulama ekranı sizlerle...

2021 DUS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

2021 DUS sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

ÖSYM tarafından yapılan son duyuru şöyle:

"DUYURU

(27 Ekim 2021)

2021-DUS ve 2021-STS Diş Hekimliği Sınav Sonuçları Hakkında

03 Ekim 2021 tarihinde uygulanan Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-DUS) ve Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavlarının (2021-STS Diş Hekimliği) Klinik Tıp Bilimleri Testinde yer alan bazı sorulara iptal davası açılmış olması sebebiyle 2021 ÖSYM Sınav Takvim'inde 27 Ekim 2021 olarak duyurulan sonuç açıklama tarihi idari yargı kararı sonrasına ertelenmiştir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI"

DUS açıklandı mı? 2021 DUS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonuç sorgulama ekranı!

Buna göre DUS sonuçları henüz açıklanmadı. DUS 2021 sonuçlarını sorgulamak ve takip etmek için ÖSYM'nin resmi sitesine girebilirsiniz.

DUS (DİŞ HEKİMLİĞİ UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI) HAKKINDA BİLGİLER

1219 sayılı Tababet ve Şuabatı San'atlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun, 26 Nisan 2014 tarihli ve 28983 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği (TUEY), Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmeliklerin hükümleri çerçevesinde üniversitelerin Diş Hekimliği Fakültelerinde uzmanlık eğitimi görmek isteyen adayları seçme ve yerleştirme işlemleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yürütülmektedir.

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonucuna göre uzmanlık eğitimine kabul edilecek adaylar, tercihlerine göre mevcut kontenjanlara yerleştirilmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ösym Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

Doğrucu Davud:

Ekimde yapılan sınav 3 ay geçti hala açıklanmadı. Sözüm ona sınav soruları ile ilgili itiraz olduğunda adli işlemler muhakeme işlemleri hızla sonuçlandırılacak diye hüküm koymuş yasa koyucu. Ama hakim sanki bu hüküm yokmuş gibi itiraz edilen sorularla ilgili bilirkişilere 1 ay süre vermiş. Bu kadar uzun süre verilir mi? Bu soruların çözümü için sınava girenden en fazla 3 dk harcaması isteniyor. binlerce yeni mezun diş hekimi 3 aydır mağdur. Hiç kimsenin umurunda değil dosya mahkemede oyalanıyor

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title