Haberler

Durak Dışında İnmesine İzin Vermeyen Otobüs Şoförünü, Dövdü

Güncelleme:

Adana'da yaşlı adam, durak dışında inmek istediğini söyleyip olumsuz yanıt aldığı belediye otobüsünün kadın şoförüne tekme ve yumruklarla saldırdı.

Adana'da, Necmi B. (72), durak dışında inmek istediğini söyleyip, olumsuz yanıt aldığı belediye otobüsü sürücüsü Emine Özkul'a tekme ve yumrukla saldırdı. Yolcular, Özkul'u döven Necmi B.'ye güçlükle engel oldu. Kaçmaması için yolcuların otobüste alıkoyduğu Necmi B., polis ekiplerince gözaltına alındı. Saldırıda yaralanan Emine Özkul, emniyete gidip, Necmi B.'den şikayetçi olduktan sonra hastaneye götürüldü.

BUTONA BASIP İNMEK İSTEDİ

Olay, öğle saatlerinde, Yüreğir ilçesindeki Ege Bağatur Bulvarı'nda meydana geldi. Emine Özkul yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi'nin otobüsünde yolculuk yapan Necmi B., iddiaya göre, butona basıp, durak dışında inmek istedi. Durmaması üzerine sinirlenen Necmi B., Özkul ile tartışmaya başladı. Otobüsten inmek istediğini tekrarlayan Necmi B., olumsuz yanıt alınca seyir halindeki Özkul'a tekme, tokat ve yumruk attı. Özkul'u döven Necmi B.'ye, otobüstekiler güçlükle engel oldu. Emine Özkul, direksiyon kontrolünü yitirmemek için otobüsü yol kenarına park etti. Polise haber veren yolcular, kaçmaması için saldırganı otobüste alıkoydu. İhbarla gelen polis ekipleri, Necmi B.'yi gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan Necmi B., Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 'kamu görevlisini kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edilecek.

SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Otobüste dövülen ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü Emine Özkul ise beraberindeki bazı yolcularla Akıncılar Polis Merkezi'ne gidip, Necmi B.'den şikayetçi oldu. Olayın etkisinde kalan bazı yolcuların gözyaşı döktüğü görüldü. Yolculardan şehit yakını olduğunu belirten Mustafa Kılıç, Necmi B.'nin, Özkul'a saldırmasıyla otobüste panik yaşandığını söyledi. Kılıç, "Adam, kadın şoförü bir erkeği döver gibi dövdü, yumrukla saldırdı. Bir erkeğin bir kadını böyle dövmesine ilk kez şahit oldum" dedi. Emine Özkul, ifadesinin ardından karakola çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title