Haberler

John Legend İstanbul'u Salladı

Güncelleme:

Dokuz Grammy sahibi John Legend, İstanbulluları kendine hayran bıraktı.

Müzikseverlerin hayran olduğu John Legend, 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında Matraş sponsorluğunda ilk kez İstanbul'da sahne aldı. 4 bin kişinin izlediği, "Dünyaya Yön Veren 100 Kişi'' listesinde yer alan dokuz Grammy sahibi John Legend, etkileyici sahne performansıyla İstanbulluları kendine hayran bıraktı. Matraş tarafından kendisine özel, el yapımı deri plak çantası hediye edilen John Legend, bu hediyeyi çok beğendiğini ve bir plak tutkunu olarak bu çantaya en değerli plaklarını koyacağını söyledi. Ayrıca John Legend, en kısa zamanda İstanbul'a tekrar gelmek istediğini de dile getirdi.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, müziğin ustalarına 13'üncü kez sponsor oldu. İKSV'nin düzenlediği İstanbul Caz Festivali'nin gösteri sponsorları arasında yer alan Matraş, yine uzun zamandır yolu gözlenen bir sanatçıyı, "Dünyaya Yön Veren 100 Kişi'' listesinde yer alan, dokuz Grammy sahibi John Legend'ı müzikseverlerle buluşturdu. 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında 29 Temmuz 2013 Pazartesi akşamı, Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser veren sanatçı, ilk kez İstanbul seyircisiyle buluştu. Soul ve R&B'de kendi neslinin en iyi söz yazarı olan John Legend'a Matraş tarafından özel, el yapımı deri plak çantası hediye edildi. Plak tutkunu olan John Legend, bu hediyeyi çok beğendiğini ve en kısa zamanda İstanbul'a tekrar gelmek istediğini söyledi.

John Legend'a İstanbul'da verdiği ilk konserinde, önemli müzisyenler eşlik etti. Tuşlu çalgılarda Eugene "Manman" Roberts başta olmak üzere, gitar ve geri vokalde Robby "Row" Anderson, bas gitarda Kenneth Wrigth, davulda Rashid Williams, geri vokalde ise Natalie Imani ve Ashley Rodriguez sahnede yer aldı. Ordinary People'', ''Save Room'', ''Everybody Knows'', ''Used To Love U'' gibi birçok hit şarkısını seslendiren John Legend, etkileyici sahne performansıyla İstanbulluları kendine hayran bıraktı.

Bu yıl 13'üncü kez İstanbul Caz Festivali'ne gösteri sponsoru olan Matraş, daha önce de Erykah Badu, Seal, Joss Stone, Buena Vista Social Club gibi isimleri müzikseverlerle buluşturmuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

John Legend İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title