Haberler

Dünyaya Kot Giydiren Türk Markası, İtalyan Pazarında

Dünya Markası Olan ve Gün Geçtikçe Daha da Güçlenen Türk Firması "Ltb Little Big", Dünya Modasında Önemli Rol Oynayan İtalya Pazarında Gün Geçtikçe Yukseliyor.

Dünya markası olan ve gün geçtikçe daha da güçlenen Türk firması "LTB Little Big", dünya modasında önemli rol oynayan İtalya pazarında gün geçtikçe yukseliyor.

Kısa sürede İtalyan pazarına girmeyi başaran LTB ürünleri gençlerin vazgeçilmez tercihi oldu. Dünyaca ünlü yıldızların terich ettiği LTB jeansleri İtalyan yıldızlar da giyiyor.

Kaliteli ürünleriyle dünya pazarında yer edinen LTB şimdi modanın kalbi Milano'da yeni bir mağaza açmaya hazırlanıyor.

Çak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Çakoğlu "Kısa sürede İtalya gibi zor bir pazarda yer edindiğimiz için mutluyum. Ancak bütün bu çalışmalar belli aşamalardan geçti ve güçlü ekibimizle bugün İtalya da en çok kullanılan jeans markaları arasında yer almayı başardık. Amerika'da ünlü isimlerin tercih markası olan LTB İtalya da aynı konuma gelmeyi başardı. Ornella Muti, Tony Renis, Anna Falchi gibi isimlerin giydiği LTB markasını aynı zamanda İtalyan politikacılarda tercih eder hale geldiler" dedi.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarla 1000'i aşkın satış noktasında yer aldıklarını hatırlatan Çakoğlu Floransa şehrinde her yıl düzenlenen uluslararası fuarda yer alan tek Türk firması olduklarını ve her katılımda görülen ilgi ve artan müşteri sayısının da iyi yönde olduğunu vurguladı. Kısa sürede İtalyan pazarında güçlü konuma gelen LTB by LITTELBIG, bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Ocak ayı sonunda Italya'nın başkenti Roma'da düzenlenecek önemli moda haftasında LTB ödülünü vermek. Bu defileye katolacak olan genç tasarımcıların arasından seçilecek olan başarılı modacıya LTB ödülü verilecek.

LTB aynı zamanda her yıl düzenlenen Mittel Moda uluslarası moda etkinligin ana sponsoru olmakla birlikte yakında bir de moda vakfı kurma çalışmalarını yürütüyor.

Bu arada, LTB by Littelbig, 10-13 Ocak tarihleri arasında İtalya'nın Firenze şehrinde her yıl duzenlenen önemli uluslararası "PITTI UOMO " fuarına katılacak olan tek Türk firması.

(ÖK-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title