Haberler

Moskova'ya yapılan başarısız İHA saldırısı sonrası Zelenski'den Putin'i kızdıracak sözler: Savaş yavaş yavaş Rusya topraklarına dönüyor

Güncelleme:

Sabah saatlerinde Ukrayna'nın Rusya'nın başkenti Moskova'ya yaptığı İHA saldırısı girişiminin yankıları sürerken, Zelenski'den Putin'i kızdıracak bir çıkış geldi. Rus saldırganlığının savaş alanında iflas ettiğini ifade eden Zelenski, "Savaş, yavaş yavaş Rusya topraklarına, sembolik merkezlerine ve askeri üslerine dönüyor ve bu kaçınılmaz" dedi.

Moskova'ya gerçekleştirilen başarısız İHA saldırısının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Zelenski, savaşın yavaş yavaş Rusya'nın topraklarına döndüğünü ve bunun kaçınılmaz bir süreç olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜLÜ AÇIKLAMA YAPTI

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı görüntülü açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaşın gidişatını değerlendirdi.

"SAVAŞ, YAVAŞ YAVAŞ RUSYA TOPRAKLARINA DÖNÜYOR"

"Rus saldırganlığının savaş alanında iflas ettiğini" savunan Zelenskiy, "Bugün, Rus yönetiminin, bir ya da 2 hafta sürmesini beklediği sözde özel askeri operasyonunun 522. günü. Ukrayna giderek güçleniyor. Savaş, yavaş yavaş Rusya topraklarına, sembolik merkezlerine ve askeri üslerine dönüyor ve bu kaçınılmaz, doğal ve adil bir süreçtir." dedi.

Moskova'ya yapılan İHA saldırısı sonrası Zelenski'den Putin'i kızdıracak sözler: Savaş yavaş yavaş Rusya topraklarına dönüyor

RUSYA, MOSKOVA'YA YAPILAN İHA SALDIRISINI ENGELLEDİ

Rusya Savunma Bakanlığı, bu sabah Ukrayna'nın, Moskova bölgesindeki tesislere insansız hava araçları (İHA) saldırısı gerçekleştirme girişiminin engellendiğini, İHA'ların Rus hava savunma sistemleriyle imha edildiğini belirtmişti.

"ÖLÜ YA DA YARALI YOK"

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın İHA'larla düzenlediği saldırı girişiminin engellendiğini, ancak düşen dronların Moskova'daki bazı kulelere çarparak hasara neden olduğunu, ölü veya yaralı bulunmadığını bildirmişti.

GÖKDELENLERİN BULUNDUĞU BÖLGEDE PATLAMA YAŞANDI

Öte yandan, sosyal medyada yer alan bazı görüntülerde, İHA'lardan birinin, Moskova'daki gökdelenlerin bulunduğu Moskova City bölgesine düşmesi nedeniyle patlama yaşandığı görülmüştü.

Ukrayna'nın, Rusya'nın başkenti Moskova'ya, 24 ve 28 Temmuz'da da İHA ile saldırılar düzenlediği, ölü veya yaralı bulunmadığı bildirilmişti.

Kaynak: AA / Dünya

Ukrayna Moskova Sözler Rusya Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

erkan tortumcu:

putinin savaşı kazanması için tek yapması gereken tüm avrupa ülkelerini ve abdnin batısını nükleer silahlarla vurmak

33
48
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Putin’e sonunda onu yaptıracaklar. Putin Avrupa ülkeleri ve Dünyanın kaderi için savaşı her ne kadar karadan sürdürüp bitirmek istesede Amerika durmuyor. Hatırlatırım;Putin ne demişti Rusya olmayan bir Dünya olmasın demişti, Bu söz her şeyi açıklıyor.

yanıt0
yanıt3
enver baran:

Savaşı Putin Diktatörü başlattı. Savaşı ancak batı bitirebilir. Rusya'nın yapacağı en doğru hareket, Kırım dahil, işgal ettiği topraklardan çekilmek ve savaş zararlarını ödemek olacaktır.

13
11
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Birader ; neden işgal ettiğini, öncesini - başlangıcını ve son durumunu hakkında bilgin olmadığı belli. Sen düşmanın olan birisini burnunun dibine asker üst kurmasına müsaade edermisin?Putin sonuna kadar haklı yaptıklarında. O zelenski bıraksın Avrupa’yı ,Amerika’yı ve savaşı geçsin Rusya tarafına. Her şey bitecek zaten.

yanıt6
yanıt3
Ozzy Bjk:

Putin ne demişti; Rusya olmayan bir dünya olmasın. Savaşın sonucunu bu sözler çok iyi açıklıyor. Amerika ve Avrupa sonunu hazırlıyor. Bütün Dünya etkilenecek. Umarım böyle olmaz!!

7
2
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

BU NE BİÇİM SAVAŞ TÜRK GİBİ SAVAŞACAKSIN

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title